„Orao“ propevao?!

Zvezda serije „Ranjeni orao“ glumac Ivan Bosiljčić oprobaće se i kao pevač! A ono što će verovatno oduševiti sve njegove obožavateljke je da je njegov prvi koncert već zakazan. Naime, pošto je Ivan već etabliran kao glumac koji odlično peva, pa je tako angažovan i u mnogobrojnim mjuziklima u Pozorištu na Terazijama, sada u njegovoj karijeri sledi nešto malo drugačije! ivan-bosiljcic-01
Ivan će u organizacij Long play-a 15. juna u Domu Sindikata održati muzičko-poetsko veče, kako on kaže, gde će se na sceni pored njega pojaviti njegove mnogobrojne koleginice glumice. Radni naziv koncerta je „Ljubav je samo reč“. Evo šta kaže Ivan: „Radni naziv koncerta je ‘Ljubav je samo reč’, po jednoj od najpoznatijih kompozicija Vojkana Borisavljevića. Uz mene će na ovom koncertu, bolje da kažem muzičko-poetskoj večeri, nastupiti kao gosti iznenađenja moje koleginice glumice koje pevaju. Drage mi gošće i prijateljice će publika prepoznati kao moje partnerke iz aktuelnih najgledanijih predstava, serija i filmova.“ izvor: Mondo

9 Responses

  1. Pa super.Sigurno ce se tu naci i Sloboda Micalovic poznatija kao Andjelka.

  2. hmmm, stvarno postaje dosadan i stvarno ne vidim sta zene vide na njemu…

  3. Meni se povraca kad ga vidim, tako je drvendekast i prepotentan da se najezim

  4. On, je jedan izuzetan mladi covek !Ima sve sto jedan muskarac treba da ima: pamet, lepotu,obrazovanje,vaspitanje,duhovnost koja je retka kod mladih ljudi pa i kod starijih!Samo napred mladi covece!!!

  5. Mnogo puta sam ga gledala i slusala „cigani lete ka nebu“tu se potpuno nametnuoi osvoji publiku zajedno sa svojim divnim kolegama!Sve pohvale.

  6. nemogu vjerovati da neko ima samo jednu ruznu rijec za Ivana a kamoli ovakve komentare kao neki ovdje.Ivan je nesto savrseno sto se rijetko nade .Sve naj na jednom mjestu odnosno kod jednog momka .Samo naprijed Ivane ti si nas ponos i dika.Svi te obozavamo u dalekom svijetu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI