in

Orlando Bloom: Pre Katy Perry sam bio u celibatu


Sećate se filma „40 dana, 40 noći“ u kojem glumac Josh Hartnet odluči da živi bez seksa narednih 40 dana, jer ga je žena njegovog života napustila?

Slično nešto, samo na duži vremenski period, pokušao je da živi i slavni holivudski glumac Orlando Bloom.

On je naime priznao da je pre veze sa slavnom pevačicom Katy Perry, sa kojom čeka dete, zapravo bio u celibatu. Nameravao je da bez seksa bude punih šest meseci.

„Ako želiš ozbiljnu vezu, moraš prvo da budeš u celibatu nekoliko meseci“, prepričao je Orlando šta mu je rekao prijatelj.

Orlando je priznao da je izdržao bez seksa tri meseca, pa da je poželo da nastavi tako još naredna tri meseca, ali da je onda upoznao buduću suprugu.

Par se nedavno verio, a navodno će se venčati kasnije ove godine. Trenutno čekaju prvo dete.

Katy u spotu otkrila da je trudna

Inače, pop zvezda snimila je numeru Never Worn White, posvećenu emotivnom partneru, a u jednom trenutku drži se za trudnički stomak.

U pesmi peva o tome kako bi volela da obuče belu haljinu, što je metafora za brak sa glumcem, iako je par ranije odlučio da i dalje neće stati pred oltar.

„Nikad nisam nosila belo, ali želela bih da probam sa tobom, želim da ti kažem da,“ peva Katy u pesmi.

Nakon premijere spota, Katy je na Instagramu potvrdila da je u drugom stanju. Na Twitteru se našalila da joj je drago što više „ne mora da uvlači stomak.“