Osvojite Moka tašnu!

Uz dobre cipele i nakit uvek volimo da imamo i dobru, po mogućstvu, što originalniju tašnu. Potrebna nam je tašna za posao, za izlaske, za elegantne prilike, za opuštenu varijantu…

Vaša Tračara je pronašla nešto što će vam se sigurno svideti – Moka tašne po vašem ukusu i dizajnu.

“Ideja o Moka Factory je veoma mlada, ali inspiracija mi je bio modni trend koji je trenutno hit u svetu – clutch tašne”, kaže nam Katarina Pajkić, vlasnica ideje i otkriva kako je odlučila da ovaj modni trend dovede u Srbiju.

“Uvek sam nalazila modele koji mi se sviđaju, ali su nekako uvek bili u Americi, Londonu, Parizu, nikad u Beogradu, i želela sam da stvorim devojkama tu mogućnost da same dizajniraju svoj model po želji. Bira se bukvalno sve – oblik, dimenzije, materijali, dodaci, lančići, nitne, a unikati su verzije sa printom, gde kupci imaju mogućnost biranja neke od naših slika, ili čak da nam pošalju svoju sliku koju mi onda koristimo da napravimo tašnicu.”

                  

Tašne iz Moka Factory se poručuju isključivo putem Facebook strane www.facebook.com/mymoka i dostava je besplatna na teritoriji Beograda. Na tašnice se čeka najviše 7 dana.

Od promo aktivnosti, u toku je akcija da na svaku treću tašnicu koju naručite imate 50% popusta.

A pet čitateljki koje odgovore na pitanje “Šta je neizostavni deo u vašim tašnama?” i pošalju odgovor na mail@tracara.com sa naznakom “Za Moka torbe”, dobiće mogućnost da same dizajniraju svoju tašnicu. Požurite! ;)

Dobitnici su: Ivana P, Nina J, Anchi, Dušan N i Tatjana F. Čestitamo! :)

Povezane vesti

Back to Top