OT bend: Nedostajaće nam Sajko!

U prvom intervjuu, posle izlaska Sajka iz benda Đorđe, Vukašin i Nikola Paunović su rekli da nikakvih sukoba između njih i Sajka nije bilo i da im je jako žao što on više neće biti u grupi.

“U OT bendu nikada nije bilo nesporazuma. Kako god da bude, bio Sajko s nama ili ne, nas četvorica ćemo ostati dobri drugari i uvek ćemo se slagati”, kaže Đorđe, a Vukašin dodaje: “Naravno da će nam Sajko nedostajati i da nam je žao što nije s nama.”

ot-band

Takođe, momci su srećni zbog Prinčeve nagrade na “Sunčanim Skalama” za “Otkriće godine”, ali oni tvrde, da ih slava nije promenila:

I dalje se vozimo gradskim prevozom i švercujemo se. Istina, kao zvezde, tražimo najbolje mesto u autobus”, kroz smeh kaže Vukašin, dok Nikola Paunović dodaje:

“Mi smo sasvim obični momci, trudimo se da radimo iste stvari koje smo radili i pre popularnosti. Ne želimo da budemo isfolirani. Ako nam se jede pica na betonu, ješćemo je. Nažalost, mnogi nam zameraju zbog toga što se ne ponašamo u skladu sa statusom poznatih ličnosti.”

izvor: Blic

Povezane vesti

Back to Top