in

OT: ispala je Sonja!

Sonja Bakić iz Srbije ispala je iz daljeg takmičenja u Operaciji Trijumf. Sinoć smo se uvideli da je Vukašin neuništiv, ali da li će i ostati tako, videćemo, jer je nominovan sa Igorom Cukrovim iz Hrvatske. Sinoćna Gala je po mom mišljenju bila odlična, naročito Junior Jack i Sonjin nastup.  Evo šta je izbačena  izjavila:

„I jesam i nisam očekivala (izbacivanje), ali sam se nadala da će biti ovako, dosta sam već bila ovde. Bolje ispasti malo pre finala, nego u finalu. Nisam razmišljala da ću da pobedim, a nisam ni imala želju. Meni je najdraže što sam upoznala divne ljude sa kojima sam radila. Nadam se da sam iskoristila ovu jedinstvenu priliku“.

Goran Karan je takođe bio specijalni gost i pevao je dve pesme, jednu sa Danijelom i jednu sa Aleksandrom. Pevačica Aleksandra Radović je oduševila publiku svojim nastupima sa Anom i Ninom. Najava za sledeću nedelju je da će se na sceni OT naći velika grčka zvezda i njihov predstavnik na Evroviziji 2004. godine Sakis Ruvas. Danijel mora da je oduševljen!

Bitna promena sledećeg ponedeljka će biti to da nema više žirija! Jeeeeeeeeeeee! Od seldeće Gala večeri svi studenti mogu biti izbačeni pa čak i večiti favorit Aleksandar, jer će publika glasati za pobednika Operacije Trijumf!!!