OT: ispala je Sonja!

Sonja Bakić iz Srbije ispala je iz daljeg takmičenja u Operaciji Trijumf. Sinoć smo se uvideli da je Vukašin neuništiv, ali da li će i ostati tako, videćemo, jer je nominovan sa Igorom Cukrovim iz Hrvatske. Sinoćna Gala je po mom mišljenju bila odlična, naročito Junior Jack i Sonjin nastup.  Evo šta je izbačena  izjavila: „I jesam i nisam očekivala (izbacivanje), ali sam se nadala da će biti ovako, dosta sam već bila ovde. Bolje ispasti malo pre finala, nego u finalu. Nisam razmišljala da ću da pobedim, a nisam ni imala želju. Meni je najdraže što sam upoznala divne ljude sa kojima sam radila. Nadam se da sam iskoristila ovu jedinstvenu priliku“. Goran Karan je takođe bio specijalni gost i pevao je dve pesme, jednu sa Danijelom i jednu sa Aleksandrom. Pevačica Aleksandra Radović je oduševila publiku svojim nastupima sa Anom i Ninom. Najava za sledeću nedelju je da će se na sceni OT naći velika grčka zvezda i njihov predstavnik na Evroviziji 2004. godine Sakis Ruvas. Danijel mora da je oduševljen!

Bitna promena sledećeg ponedeljka će biti to da nema više žirija! Jeeeeeeeeeeee! Od seldeće Gala večeri svi studenti mogu biti izbačeni pa čak i večiti favorit Aleksandar, jer će publika glasati za pobednika Operacije Trijumf!!!

11 Responses

  1. Dajte ljudi…nek neko izbaci owog Wukashima…postao je dosadan…wechito prolazi i bolje studente od njega. Nadam se da ce Igor uspeti da osweti SAJKA koji je neprawedno ispao!!!!

  2. ej bre neka izbace ovok vukasina jooojj bas me nervira idot prosttoo
    govnoo

  3. Aloooo ljudi….najbolji su definitivno već ispali, ali šta je-tu je, biramo od onoga što je ostalo. Pa kad je već tako bolje da pobedi NAŠ Vukašin nego NJIHOV Igor!!!! A Aleksandar je trebao da izleti još davnih dana!!!

  4. Alehx ti si jedini koji zasluzuje da pobedi alo covece pa ti si glavna faca svi te mnogo vole ali ja najvise MILICAAAAAA @@@@@@@@@@ te amo !!! TU eres mi ultima amor!!!

  5. Ja znam da je Igor Cukrov najbolji i da je on trebao pobjediti…On ima sve lijep je,jako lijepo pjeva,dobar je,zna nasmijavati,jedini muško…
    Jednostavno je NAJBOLJI…E da umalo zaboravila jako ga VOLIM…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI