Otac Nataše Bekvalac: Svadbe nije bilo

Želi najbolje za svoju ćerku (foto: novosti)
Želi najbolje za svoju ćerku (foto: Novosti)

Nakon vesti da se pevačica Nataša Bekvalac udala u tajnosti za svog dečka Ljubu Jovanovića, mediji bruje o tome danima, a venčanju nisu prisustvovali ni njihovi najbliži.

Njen otac Dragoljub Bekvalac je poželeo svojoj ćerki i Ljubi apsolutno sve najbolje.

Hvala na čestitkama, svadbe nije bilo, a ja sam srećan što je Nataša u krizi pravih muškaraca našla divnog momka kao što je Ljuba i želim im svu sreću, još jednom hvala” rekao je Dragoljub za Telegrafa Natašina sestra Kristina Bekvalac je samo kratko izjavila “Molim vas da me ništa ne pitate vezano za tu priču, nisam u mogućnosti da komentarišem. Hvala vam i doviđenja.”

Sa druge strane, pevačica se odala sa fotkom koju je postavila na društvene mreže gde se može videti burma. Inače, sveži mladenci trenutno uživaju na Tajlandu!

Odala se fotkom sa odmora (foto: Kurir)
Odala se fotkom sa odmora (foto: Instagram)

Brak su sklopili u Novom Sadu, a bliski prijatelji para su otkrili sledeće: “Sve je bilo u strogoj tajnosti, čak se na venčanju nisu našli ni Natini i Ljubini roditelji. Odlučili su da to obave u Novom Sadu, gde su oboje rođeni. Čak ni sestra Kristina nije znala da se Nata venčala, već je sve saznala sinoć kada su svi objavili vest. Posle Nove godine odlučili su da sklope brak, pa su to učinili pre otprilike mesec dana, tačnije pred odlazak na Tajland. Može se reći da je njima Tajland, ustvari, bio medeni mesec. Bitno je da su oni srećni i da je njima zaista lepo u prvim mesecima braka” otkriva izvor.

Natašin potparol je bio u šoku. “Jedino što mogu da vam kažem je da sam iznenađena vešću, trenutno Natašu ne mogu da dobijem, jer rano leže sa Hanom” glasila je izjava, kako prenosi Kurir.

Povezane vesti

Back to Top