Otac se odrekao glumice Kate Hudson: Mrtva si za mene!

https://instagram.com/p/4NnV3ZB1NT/ Biološki otac glumice Kate Hudson, Bill, rekao je u intervjuu za Daily Mail da se odriče kćerke i njenog brata Olivera, koji ga je prošle nedelje objavom na instagramu optužio za napuštanje.
Muzičar je decu dobio u braku sa glumicom Goldie Hawn, koju je sada optužio da ga namerno otuđuje od dece. Trenutna srećna porodica! (foto: FlynetPictures.com) „Kada smo se rastali, ona nije imala nijednu lošu reč da kaže o meni. Ali, kada je na scenu stupio Kurt (njen sadašnji partner), promenila je priču i ja sam postao veliki i zli vuk. Znao sam da joj kažem ‘Goldie, zašto me tako odbacuješi govoriš mi da sam odsutan kao otac kad znaš da nije tako?’ Uglavnom bi mi se na takve reči nasmejala i odgovorila da bi tako bilo bolje za nas“, rekao je Bill, primoran da reaguje na fotografiju njegovog sina, koja je, prema njegovim rečima, bila kap koja je prelila čašu. https://instagram.com/p/4MsCgjpclV/ „Ako je hteo da me ukloni iz svog života, priznajem, uspelo mu je. Ne želim da vidim nijedno od svoje starije dece nikada više. Gotovo je“, rekao je Bill. https://instagram.com/p/4UzZSRh1Oz/ „Ja vam sada kažem, oslobađam vas. Imam petoro dece, ali od danas ih je ostalo samo troje. Više ne priznajem Olivera i Kate kao svoje. Zamolio bih ih da ne koriste više prezime Hudson. Više nisu deo moga života. Oliverova slika na Instagramu je bio zlonameran i dobro smišljen napad. Mrtav je za mene. Kao i Kate. U žaljenju sa zbog njihovog gubitka, iako danas hodaju ovom zemljom“, poručio je Hudson kćerki i sinu.

3 Responses

  1. Izvini, ali zašto je on budala? Sin mu je postavio fotografiju sa njim i napisao ‘Srećan dan napuštanja’ u zamenu za ‘Srećan dan očeva’. Koga normalnog to ne bi povredilo?
    Plus, sledeću sliku koju je stavio bila je sa maminim partnerom, i napisao tada srećan dan očeva.
    Vi se ne bi osećali loše, odbačeno, besno? Ne bih rekla..

  2. Au tracaro stavljas vesti stare sto godina, a pritom si vec objavljivala ovo… aj malo se vise potrudite

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI