Otvaranje letnjeg BitefArtCafea!

U petak, 17. maja, otvara se šesta letnja sezona SUMMER STAGE BitefArtCafe-a. Čast da započne seriju najboljih svirki u gradu imaće MAKAO bend, a oni će, zajedno sa gostima iznenađenja, još jednom pokazati zašto je moto kluba The finest live music in town! Šesta sezona letnje scene BitefArtCafe-a nastavlja sa tradicijom najboljeg provoda u gradu, na najlepšem mestu u gradu.

Nakon otvaranja, očekuje nas senzacionalno leto u oazi na Kalemegdanu. Drugu godinu za redom, BitefArtCafe radiće u tri smene: jutarnja, popodnevna i naravno, noćna.

Lokacija u samom srcu grada, na Kalemegdanu, je skrovište gde ste van gradske vreve preko dana, a u sred gradskih dešavanja kada padne mrak. Upravo to je čar BitefArtCafe Summer Stage-a, na raspolaganju vam je ceo dan. Pomislićete da to nije isto mesto kada se kafe, posle opuštenog dana, uživancije na suncu, odmaranja, sunčanja, surfovanja inernetom našminka, skocka i pretvori u zanosni noćni klub.

BitefArtCafe Summer Stage je centar najbolje klupske LIVE svirke u gradu i domaćin velikih svetskih i domaćih imena jazz, soul, funk, pop muzike!

Ovoga leta nastupiće: Masimo Savić, Zvonko Bogdan, Vlatko Stefanovski, Natali Dizdar, a u pripremi su i velika iznenađenja kada su inostrani gosti u pitanju. Koncerti će se odžavati četvrtkom a vikendom su i dalje tu najbolji klupski bendovi Makao, Perpetuum Mobile, St. Louis, Betty Boom, The Gift i TomGun TopCruise.

Dođite na otvaranje, ludo se provedite i prvi saznajte ko će sve nastupati ovog leta u klubu BITEFARTCAFE SUMMER STAGE!

Prijavite se i preko FB eventa.

Povezane vesti

Back to Top