Provod sa poznatima: Otvaranje kafane ‘Na vodi’!

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

  Beograd je dobio još jedno mesto za kvalitetan kafanski provod. Na Savi, ispod starog železničkog mosta gde se nalaze najpopularniji splavovi otvorena je Na vodi kafana.
U maštovito osmišljenom ambijentu u društvu najvećih legendi domaće kafanske scene, koji se smeše za zidova uramljeni u stare ramove, na otvaranju su pevale i neke od naših popularnih zvezda. Zagrevanje je krenulo uz Cunami bend, da bi se potom na bini redjali: virtuoz na harmonici Mirko Kodić, Aki Marković, Novica Zdravković, Romana Panić, Viki Miljković i kao specijalno iznenadjenje Julija Bikova, najtraženija pevačica romske muzike. Te noći veselili su se mnogi u novootvorenoj kafani Na vodi, a među gostima su bili i najzaljubljeniji parovi: voditelj TV PINK Vlada Stanojević sa devojkom Anom Marijom Žujović, kao i Romana Panić koja je došla sa svojim dečkom (u pitanju je fudbaler Zoran Šupić), dok je majstor trube Dejan Petrović došao u društvu supruge Branke. Bila je tu i voditeljka Snežana Dakić Mikić, njena koleginica Irena Atanasković u društvu pevačice Ele, Bojana Rajić i mnogi drugi.
Na vodi kafana radi četvrtkom, petkom i subotom od 22 časa do 6 ujutro. Adresa je: Brodarska 1a, Staro sajmište. Telefon: 064/010-57-57. FB: navodikafana
 

POSLEDNJE VESTI