Incident: Bekuta i Viki se umalo pobile na snimanju Granda?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jedna organizatorka koja radi na Grandu otkrila je da Ana Bekuta i Viki Miljković nikako nisu u dobrim odnosima! Kako kaže, nedavno su se umalo pobile, i to sve zbog Ane!

„Uglavnom je Ana ta koja provocira Viki, pre neki dan je malo falilo da dođe do tuče,“ započinje izvor za Scandal! kome je organizatorka sve prenela i dodaje:

„Bekuta bukvalno ne prestaje da provocira Viki, toliko je uporna da je svima već jasno da to radi svesno.

„Viki nju niti dira, niti joj se obraća, čak i kad je napadne, ona isprva okrene na šalu, baš se trudi da je iskulira, ali Ana je uporna. Inače, Ana spušta Viki od prošle godine. Te šta ti znaš, te kako ti uopšte možeš da proceniš kandidata i tako stalno.“ nastavlja izvor.

„Međutim, vrhunac je bio nedavno kad joj je rekla: Ajde donesi nam tu diplomu kojom se hvališ iz muzičke škole da je baš vidimo! Nakon toga je i Popović pitao Viki da li je primetila da je Ana konstantno podbada na šta mu je ona potvrdno odgovorila. A da sve bude gore, osim u programu, njihov sukob nastavio se i u bekstejdžu, pa je Ana odbrusila: Ajde, šta hoćeš više od mene, na šta joj je Viki odgovorila: Ne kačim se ja na tebe, nego ti na mene, ajde ostavi me više,“ prepričava izvor.

Inače, i Bekuta i Viki Miljković godinama su članice žirija takmičenja Zvezde Granda.

POSLEDNJE VESTI