Search
Close this search box.

Razgolićena i uvređena bivša takmičarka ZG: Ana Bekuta može da mi bude baka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Anastasija Ićurup prokomentarisala je negativno mišljenje članice žirija „Zvezda Granda“ na račun njenog stajlinga.

Anastasija je dobila brutalne komentare na račun izgleda tokom prethodne epizode popularnog takmičenja „Zvezde Granda“.

Pojedinim članovima žirija se nije dopalo što je na scenu izašla u prilično razgolićenom izdanju, a sada je odgovorila na sve kritike.

„Pa, iskreno, svako ima prava na svoje mišljenje. Posebno podržavam mišljenje žirija jer su tu sa razlogom. Mada malo mi je neugodno da me komentariše Ana Bekuta koja može da mi bude baka. Malo mi nije kompetentna da me komentariše što se tiče stajlinga, ali to je njeno mišljenje“, rekla je Anastasija.

Anastasija se osvrnula i na prošlogodišnje Zvezde Granda gde je navela da je takmičarka od koje je izgubila bila daleko provokativnija nego što je ona sada. Mada je ona zbog svog izgleda prošla dalje.

„Dobila sam tada pohvale na račun izgleda. Sa mnom je bila tad u duelu devojka Marija Grojevska koja je da kažem više bila „gola“ nego ja. Na kontu toga otišla dalje. Imala je podršku i zbog pevanja, ali je stajling bio prvenstveno na prvom mestu“, istakla je Anastasija u emisiji „Puls Srbije“.

Anastasija je istakla da na njoj ništa nije bilo toliko provokativno i da je devojka koja je bila sa njom u duelu bila daleko provokativnija.

„Ja ne vidim da je nešto na meni bilo toliko provokativno. Bila sam zakopčana do grla, jedino to što je bila ta čipka providna. Devojka Maja koja je dosta provokativnije obučena od mene, ali eto desio se taj pik na mene i zasmetalo im je“, rekla je Anastasija.

POSLEDNJE VESTI