Search
Close this search box.

Sukob zbog Karleuše? Bekuta i Ceca nisu uvek bile dobre kao sada

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ceca Ražnatović i Ana Bekuta trenutno su zajedno u žiriju Zvezda Granda i čini se da se lepo slažu. Međutim, nije uvek bilo tako.

Naime, poznate pevačice su nekada bile veoma dobre prijateljice iza kojih su bile godine druženja, no sve je puklo 2015. godine, kada se Ceca nije pojavila na Bekutinom koncertu.

Kako je tada, za Svet, izjavio izvor blizak folk divama, Ražnatovićka je trebalo da bude specijalna gošća na Aninom koncertu, ali je samo nekoliko dana pred nastup odustala od dogovora.

PROČITAJTE: JEZIVO! Pevačica BAJE ispred stana Ane Bekute!

„Godinama su se družile, išle jedna kod druge na slavlja, rođendane, slave, ali preko nekih stvari Ana ne može da pređe. Taj dan bio je izuzetno značajan za nju, pojavile su se sve njene kolege i otpevale po jednu pesmu, Aco Pejović, Darko Lazić, Ana Sević, Lepa Brena, Mira Škorić, Marinko Rokvić i Lepa Lukić. Ceca je Ani obećala da će doći, međutim samo nekoliko dana pred koncert rekla joj je da je sprečena, ali da će stići na žurku nakon koncerta. Bekuta je čekala da se Ražnatovićka pojavi, ali ona niti se javila, niti je došla. Nakon toga Mrka i Ana se nisu pojavljivali na Cecinim proslavama, na Anastasijinom punoletstvu i slavi, iako su bili pozvani,“ rekao je tada izvor blizak pevačicama i dodao:

„Neki su pravdali Cecu jer se Ana priklonila Jeleni Karleuši, koja otvoreno izražava neprijateljstvo prema Ražnatovićki i koja je bila gost na koncertu. Govorili su da Ana nije trebalo to da uradi pošto je bila Cecin dugogodišnji prijatelj i znala sve o njenom životu, ali druge kolege brane Anu govoreći da niko nema pravo da prijateljima zamera što se sa nekim druže i sarađuju. Njih dve su tada prekinule kontakt, bez teških reči i svađa, i više se ne druže,“ izjavio je izvor 2015. godine.

Tada ni jedna, ni druga pevačica nisu htele da komentarišu razlog prekida prijateljstva.

Ono što je poznato je da narednih godina Ana i Ceca uopšte nisu komunicirale, samo bi se, ukoliko se sretnu na nekom snimanju ili proslavi zajedničkih prijatelja, iz pristojnosti javile jedna drugoj.

No, igrom slučaja, Bekuta i Ražnatovićka su od prošle godine primorane da zajedno sede u žiriju Zvezda Granda.

U početku se videlo da između pevačica vlada netrpeljivost, pa su s vremena na vreme peckale jedna drugu, ali kako je vreme odmicalo, njih dve su postajale sve bliže, pa postoji mogućnost da će se ponovo družiti kao nekad.

Doduše, Karleuša je i dalje veoma bliska sa Anom, pa će možda ona predstavljati prepreku u obnovi prijateljstva.

POSLEDNJE VESTI