Search
Close this search box.

Otvaranje restorana „Vapiano“ u TC „Ušće“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U tržnom centru „Ušće“ otvoren je restoran italijanske kuhinje „VaPiano“. „Vapiano“ je internacionalni lanac restorana koji je jako uspešan i popularan i u Evropi i u Americi. Vaša Tračara je prisustvovala otvaranju u četvrtak uveče i moram vam reći da sam se jako lepo provela.

Restoran koji se nalazi na drugom spratu Ušća se prostire na preko 800 metara kvadratnih, jako je moderno opremljen i sve u svemu neobičan restoran kakav u Srbiji još uvek niste videli. A najveće iznenađenje doživećete kad se popnete na sprat restorana, gde se nalazi fenomenalana terasa. Celo veče, moji prijatelji i ja proveli smo na predivnoj restoranskoj terasi koja ima pogled na ušće Save u Dunav. Jako lepo!

bata-spasojevic_modni-kreator

Hrana je odlična, asortiman je italijanski, naravno, tako da sve od raznih vrsta pasta do pizze možete pojesti u ovom restoranu. Slatki kuvari će hranu pripremati ispred vas, tako da je to još jedan plus. Mogu vam takođe preneti da su cene prilično pristojne. Ja sam probala njoke sa gorgonzolom i orahom. Mmmm, mljac! A posle toga su došle na red jagode sa čokoladom…. E to je tek bilo mljac… :)

biljana-cincarevic_slikar

Od poznatih faca sinoć mogli su se videti: voditeljka Branka Nevestić, slikarka Biljana Cincarević, direktor Klika Nenad Radujević, Srđan Šaper, voditeljka emisije „Plesom do snova“ Nataša Stojčević i drugi… Na poslednjoj fotografiji možete videti vlasnike srpskog restorana ovog lanca Sašu Trišić i Branimira Lalića sa osnivačem i direktorom „Vapiana“. Dobru atmosferu dodatno su podgrejali Makao bend i bilo je stvarno odlično! Super sam se provela, a mojim čitaocima toplo preporučujem ovaj novi restoran…

branka-nevistic_voditelj

nenad-radujevic_nesa-clic

sasa-trisic_kent-hahne-osnivac-i-predsednik-vapiana-branimir-lalic

POSLEDNJE VESTI