in

Poznati otvorili ‘Stadion’


Brojne poznate ličnosti bile su na VIP otvaranju novog tržnog centra

 

Beograd je postao bogatiji za jedan nov, spektakularni objekat – šoping centar Stadion, koji se nalazi u Zaplanjskoj 32.

Ova investicija vredna je 50 miliona evra i nalazi se na 75.000 kvadratnih metara na teritoriji opštine Voždovac. Šoping centar Stadion je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren, građen po standardima UEFA sa 5.000 sedećih mesta, po čemu spada u jednistvenu građevinu u regionu. Dizajn i oblik fudbalskog stadiona omogućava idealne uslove za sportske događaje i pruža savršeno iskustvo gledaocima.

Na koktelu povodom otvaranja našao se veliki broj uglednih zvanica, poslovnih ljudi, ali i ličnosti iz javnog života Srbije: Seka Aleksić, Dejan Petković Rambo sa suprugom, Nikolina Pišek sa verenikom Vidojem Ristovićem, Bata Spasojević, Nebojša Grnačrski, Gordana Karić, Sonja Lazetić, Sandra Obradović, Ana Milenković sa verenikom Nikolom Usanovićem

Danas se zvanično otvara tržni centara za širu javnost, a sve goste Stadiona obradovaće informacija da će Željko Joksimović danas od 18h održati koncert. Zanimljivo je da je danas njegovoj supruzi Jovani rođendan, pa ne sumnjamo da će biti odlično. :)

Ana Milenković i Nikola Usanović

 

Bata Spasojević

 

Danijela Jankov i Stefan Buzurović

 

Dejan Petković Rambo

 

Martina Vrbos

 

Nebojša Grnčarski

 

Nikolina Pišek sa dečkom Vidojem

 

Sandra Obradović

 

Sonja Lazetić i Goca Karić

 

Usnija Redžepova

 

Redackija Tracara.com