Ovaj srpski pevač je spreman da vas ponovo oduševi!

(foto: Bravo)
(foto: Bravo)

Novo lice srpske muzičke scene o kome svi pričaju, 23-godišnji Luke Black, vraća se sa drugim singlom Holding On To Love.

Nakon lansiranja debitantskog D-generation, mediji u zemlji su ga prepoznali kao zvezdu u usponu – o njemu se pisalo u srpskim izdanjima magazina Elle, Joy, Rolling Stone, Bravo, kao i u mnogim drugim, dok se njegov debi-singl uspešno probijao na mnogim radio stanicama kako u Srbiji, tako i u regionu.

Specifični zvuk, boja glasa i životna priča bili su zanimljivi mnogim indie radio stanicama i muzičkim blogovima u Austriji, Francuskoj, Švajcarskoj, SADu i širom sveta.

(foto: Facebook)

U međuvremenu, stigao je i prvi inostrani festivalski poziv – Luke Black će se uživo predstaviti austrijskoj publici na poznatom Waves Vienna muzičkom festivalu u oktobru ove godine!

Luke Black nije samo izvođač; on je tekstopisac, producent, samouki multi-instrumentalista i povrh svega, pravi umetnik 21. veka. Njegova umetnička priroda u kombinaciji sa uravnoteženom odlučnošću jasno stavljaju do znanja da je pred njim svetla budućnost.

(foto: Facebook)
(foto: Facebook)

Jedinstveni pristup pop muzici i kulturi omogućio mu je da stekne verne i svakim danom sve brojnije domaće fanove, kao i da postepeno osvaja internacionalnu publiku.

Holding On To Love je emotivna plesna numera prepuna bitova, fraza i snažnih akorda. Neodoljivi vokal koji poseduje Luke Black dominira ovom moćnom kompozicijom, uz suptilni upliv sinta ’80-ih i progresivnih melodija.

Metrički  gledano, Holding On To Love je spora pesma, ali već na prvo slušanje vam je jasno da je u pitanju i veliki klupski hit. Možda upravo ukrštanje žanrova, karakteristično za Luke Blacka, čini da se svi zaljube u njega na prvo slušanje.

(foto: Facebook)
(foto: Facebook)

Holding On To Love je pesma o zavisnosti maskiranoj u reči ‘ljubav’.  Ne govori samo o voljenoj osobi, već o bilo kome ili bilo čemu za čim žudite. U vreme kada sam pisao pesmu, osećao sam se kao da odjednom gubim tlo pod nogama – inspiraciju sam pronašao u tom pomešanom osećanju krivice i potrebe da se stvari dovedu u red. Najzad, u stihovima postoji igra reči kojom se opisuju te dve linije razmišljanja – ‘The one you had/The one you have’. U pitanju je želja da se povrati svest i da se vrati u stvarni svet oslanjajući se na ljubav u  njenom izvornom značenju svetlosti i blagostanja”, Luke Black o svom novom singlu.

 Holding On To Love, dugo-očekivani drugi singl Luke Blacka, objavljen je digitalno širom sveta danas (29. maj), a već u utorak 2. juna će biti dostupan i u Americi, Kanadi i Meksiku.

Povezane vesti