in

Ovako će izgledati ‘Jutro’ na Prvoj sa Jovanom i Srđanom


Jovana Joksimović Srđan Predojević budili su Srbiju na RTS-u, a potom na televiziji Pink, a od ponedeljka u 06.55 kreće njihov novi jutarnji program pod nazivom Jutro i to na Prvoj televiziji.

„Neće tu biti mnogo promena. Biće nekoliko novih segmenata, ali jutarnji program je jutarnji program i ne treba odstupati od osnovnog koncepta, koji je svima dobro poznat. Gledaoci će moći da dobiju dovoljno informacija koje će im omogućiti lakše funkcionisanje u danu koji je pred njima,“ kaže Jovana i dodaje:

„U nedostatku novca, kreativnosti i ideja, ovakvi programi svode se na večernju emisiju koja se seče vremenskom prognozom i vestima. Na Prvoj smo dobili novac i uslove da možemo da pravimo jutarnji program za celu Srbiju, a ne samo Beograd. Nije Javni servis Srbije jedini koji ima takav kapacitet. I Prva može to isto. Ideja nam je da čim ustanete saznate sve informacije za dan pred vama. Želja je da imamo program po svetskim standardima,“ ističe ona u intervjuu za Kurir.

Foto: Kurir

Srđan Predojević se tokom intervjua nije odvajao od psa, labradora kojeg su nazvali Prva, a koji će im praviti društvo u studiju.

„Životinja će nam na najbolji način pokazati ko je kakav čovek. Na onog na koga zalaje, mi ćemo da režimo,“ zaključuje Srđan.