Ovako danas izgledaju najveći zavodnici iz latino sapunica

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: Screenshot)

Latinoameričke telenovele nekada su bile u jeku popularnosti kod nas, a ženama su bile posebno omiljene zbog velikog broja latino zavodnika koji su svima mamili uzdahe. Samo neki od njih su Ignacio, Orinoco i Julio Alberto, a pogledajte da li i danas izgledaju tako dobro kao nekada.

Osvaldo Ríos (Kasandra)

Osvaldo u ‘Kassandri’ (foto: Screenshot)

Nakon uloge Ignacia u planetarno popularnoj telenoveli Kasandra, Osvalda nismo imali prilike da gledamo neko vreme jer je bio u zatvoru. Bivša ljubavnica i supruga su ga optužile za seksualno zlostavljanje, zbog čega je proveo šest meseci u zatvoru, ali se ubrzo vratio telenovelama. Gledali smo ga u seriji Trijumf ljubavi.

Osvaldo danas (foto: Facebook)

Luis Fernández (Ljovisna)

Luis kao Orinoco (foto: Screenshot)
Luis kao Orinoco (foto: Screenshot)

Luis je bio jedan od glavnih zavodnika kada je tumačio ulogu Orinoca u seriji Ljovisna. Danas ima 49 godina i bavi se pisanjem i produkcijom.

„Sećam se da Skarlet nije umela da plače. Uloga Ljovisne bila je njen debi u svetu glume. Bilo je mnogo vruće na lokaciji na kojoj smo snimali, i morali smo da ponovimo scenu nekoliko puta jer ona nije mogla da zaplače. Sećam se da sam se naljutio i rekao režiseru da idem u svoju prikolicu dok „gospođica“ ne odluči da zaplače. Skarlet se osećala loše zbog toga, pa je počela stvarno da plače. Zamolio sam režisera da odmah snimimo scenu, i iskoristimo suze za njenu prvu scenu plača. I danas mi Skarlet prebacuje kad god spomenemo taj trenutak, jedino što se sada, naravno, svega toga sećamo sa osmehom“, ispričao je Luis za Sapunice.

(foto: Facebook)
(foto: Facebook)

Fernando Colunga (Esmeralda)

(foto: tvynovelas.com)
(foto: tvynovelas.com)

Fernando je jedan od najpopularnijih latino glumaca ikada, a publika u Srbiji je imala priliku da ga gleda u mnogim telenovelama kao što su Marimar, Zlobnica, Zagrli me čvrsto i druge, ali je ipak njegova najupečatljivija uloga bila u seriji Esmeralda.

(foto: televisa.com)
(foto: televisa.com)

Valentino Lanus (Nevina)

(foto: televisa.com)
(foto: televisa.com)

Serija Nevina bila je jedna od najpoznatijih kod nas, a glavnu ulogu tumačio je zgodni glumac Valentino Lanus. On se danas osim glume bavi i humanitarnim radom. Član je fonda Interneton koji promoviše mir i hranom pomaže siromašne ljude. Iz hobija se bavi fotografijom.

(foto: listal.com)
(foto: listal.com)

Da li vam se i dalje dopadaju?

5 Responses

  1. Bez Evore nema govora o serijama :D Od ovih mi je najlepsi Lanus

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI