Parovi čija se ljubav iz telenovela prenela u stvarni život

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Latinoameričke sapunice su svojevremeno bile na vrhuncu gledanosti kod nas, a nije ih bilo moguće zamisliti bez para čija ljubav je prevazilazila sve prepreke i uvek na kraju pobeđivala.

Mnoge glumce pamtimo baš kao parove iz telenovela, ali postoji veliki broj primera kod kojih se fikcija pretvorila u stvarnost, pa se tako ljubav sa malih ekrana prenela u realnost.

  • Gabriel Soto i Geraldine Bazán

Gabriel i Geraldine su se upoznali na snimanju serije Bajo las riendas del amor, a njihova osmogodišnja veza je doživela mnoge uspone i padove. Dobili su dve ćerke, a početkom ove godine su vezu krunisali brakom.

(foto: telemundo.com)
  • Mario Cimarro i Natalia Streignard

Natalia i Mario su se upoznali 1998. godine tokom snimanja telenovele La mujer de mi vida i ubrzo su započeli vezu i stali pred oltar. Njihova veza je od početka bila burna, a rastajali su se više puta zbog Mariovog neverstva i agresivnog ponašanja. Do definitivnog razvoda došlo je 2006. godine.

(foto: lostwip.blogspot.com)
  • Jorge Salinas i Elizabeth Álvarez

Njih dvoje su glumili u serijama La fea más bella i Las vías del amor, ali su varnice među njima sevnule na snimanju telenovele Fuego en la sangre i 2007. godine objavili su da su zajedno. Venčali su se 2011. godine, a nedavno su postali roditelji blizanaca Máxime i Leona.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

  • Miguel Varoni i Catherine Siachoque

Miguel i Catherine su zajedno glumili 1997. godine u sapunici Las Juanas, a nakon dve godine su se venčali. Pritisak javnosti nije uspeo da im naruši harmoniju u vezi, a njihov brak je jedan od najstabilnijih među poznatim ličnostima.

(foto: elnuevoherald.com)
(foto: elnuevoherald.com)
  • Christopher Uckermann i Anahí

Iako nisu bili par u telenoveli, popularni Buntovnici su započeli vezu 2007. godine tokom snimanja. Međutim, njihova ljubav bila je kratkog daha, a kasnije se šuškalo da je Christopher imao romansu i sa drugom članicom RBD-a, Dulce Maríom.

(foto: Especial)
(foto: Especial)
  • Rafael Amaya i Angélica Celaya

Rafael i Angélica su se upoznali na snimanju serije Alguien te mira 2010. godine. Nakon tri godine su ponovo radili na istom projektu – telenoveli El señor de los cielos, a 2014. su se verili. Iako je delovalo da su imali veliku želju da se venčaju, razišli su se prošle godine.

(foto: WENN)
(foto: WENN)
  • Fernando Colunga i Thalía

Popularna Rosalinda i jedan od najvećih latino zavodnika bili su par u telenoveli María la del barrio, a romansa se prenela i u stvarni život. Iako su mnogi navijali da njihova veza opstane, ljubav je potrajala samo deset meseci.

(foto: vmffamaelite.blogspot.rs)
(foto: vmffamaelite.blogspot.rs)
  • Jencarlos Canela i Gaby Espino

Zvezde serije Más sabe el diablo upoznali su se na snimanju i među njima se rodila ljubav. Dobili su sina Nickolasa, ali su se razišli 2014. godine.

(foto: Mezcal)
(foto: Mezcal)
  • Gabriel Porras i Sonya Smith

Upoznali su se 2006. godine tokom snimanja sapunice Olvidarte jamás, a dve godine kasnije su se venčali. Brak je trajao pet godina, a rastali su se zbog navodnog Gabrielovog neverstva.

(foto: venevision.com)
(foto: venevision.com)
  • Sebastián Caicedo i Carmen Villalobos

Sebastián i Carmen su se zaljubili jedno u drugo 2007. godine tokom snimanja serije Nadie es eterno en el mundo, a 2009. su ponovo glumili zajedno u telenoveli Niños ricos, pobres padres. Iako još nisu stali pred oltar, važe za jedan od najskladnijih latino parova.

(foto: tvynovelas.com)
(foto: tvynovelas.com)

POSLEDNJE VESTI