in

Sećate li se nevine Floresite? Danas je u Meksiku bomba!


Prošlo je 15 godina otkako je prvi put kod nas premijerno prikazana telenovela Nevina (Inocente de ti), gde je glavnu ulogu tumačila prelepa Meksikanka Camila Sodi, a kod nas ostala zapamćena kao Floresita, po liku koji je igrala.

Interesantno je napomenuti da ova dvadeset devetogodišnja glumica ostaje nam u sećanju kao jedno nevino i slatko biće koja u seriji pokušava da se izbori za opsatank prodajući cveće po ulici, infiltrirajući se kasnije u bogatu porodicu kao naslednica jedne od bogatašica u seriji.

View this post on Instagram

Swipe ?? 24 horas @wookiegram feat. Yo , ya disponible en todas las plataformas digitales ( @spotify @itunes @youtube etc…) ????? gracias amigos @wookiegram por invitarme a hacer lo que más me gusta , @jaydelacueva gracias por cuidarme así y ser tan bueno en lo qué haces ?? – ojalá la estén bailando y cantando mucho mucho ? (y gracias @gucci )

A post shared by Camila Sodi (@camilasodi_) on

Međutim, danas je situacija u njenom privatnom životu mnogo drugačija. Nakon velike popularnosti koju je stekla, rešila je da se povuče iz medija i posveti se pravom bogatstvu – svojoj deci, sinu Jeronimu i kćerki Fioni.

Nakon dva porođaja i jednog propalog braka, Camila i dalje izgleda kao klinka, iako je prošlo deset kada smo je prvi put ugledali na malim ekranima, te joj se zaista može pozavideti na izgledu i figuri.

Pozabavila se i na modnom planu, te je tako nećaka popularne pevačice i glumice Thalie, prezentovala svoju novu kolekciju cipela u Meksiku, pod nazivom Perugia i već očekuje da će se dame šepuriti njenim modelima na ulicama krajem jeseni ili početkom sledeće zime.

 Pogledajte kako je to nekada izgledalo.