Prati nas

Extra

Sećate li se glumca koji je obeležio svaku telenovelu? Evo kako danas izgleda

Glumac kojeg smo svi obožavali je i dalje veliki frajer

Meksičke serije su devedesetih i početkm dvehiljadite bile pravi televizijski hit u Srbiji i regionu. Domaća publika je uživala u ostvarenjima kao što su Kasandra, Prava ljubav, Esmeralda, Skrivene strasti, Između ljubavi i mržnje i Zlobnica. Posebno smo pamtili glumce koji su obeležili ove serije, a jedan od njih je svakako i Fernando Colunga.

Ovaj latino glumac je možda i jedan od najpopularnijih meksičkih glumaca devedesetih godina. Colunga je jedan od glumaca sa kojima je produkcijska kuća Televisa raskinula ugovor. Naime, popularni glumac odbio je da glumi u seriji pod nazivom Supertata. Planirano je da to bude serija za njegov povratak na mele ekrane, ali glumac je imao drugačije želje.

Ipak, u septembru je počela da kruži fotografija na internetu gde možemo videti glumca kako sedi u društvu režisera. Zbog toga su počele spekulacije da će se vratiti snimanju telenovela, iako glasine još uvek nisu zvanično potvrđene. Njegov povratak na male ekrane bi svakako obradovalo sve ljubitelje sapunica, naročito jer je i u 52. godini ostao frajer kakvim ga pamtimo.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. siki

    27. 09. 2018. at 14:07

    Pa mogli ste jos koju sliku da ubacite. Pisete kako sad izgleda i onda ubacite neku fotosopiranu sliku gde izgleda kao pre 20 godina!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top