Ovako izgledaju pripreme za najveći nastup u Lady Gaginoj karijeri (VIDEO)

(foto: Instagram/ladygaga)

Nakon što je krajem prošle godine najavljeno da će Lady Gaga nastupiti na poluvremenu Super Bowla, velika očekivanja od ovog spektakla nemaju samo verni fanovi kontroverzne pevačice, nego i svi oni koji su godinama bili svedoci neobičnih performansa 30-godišnje pevačice tokom proteklih 8 godina.

Društvene mreže vrve od rasprava šta se može očekivati početkom februara od zvezde koja je svaku veću dodelu nagrada obeležila nekim otkačenim nastupom (prisetimo se samo izvršavanja samoubistva na sceni, bacanja u kazan za odbačene zvezde ili 4 potpune vizuelne transformacije u roku od samo 4 minuta), a pitanje glasi: Šta će tek učiniti kada joj je pružena najveća bina na svetu i oči celog sveta uprte u nju?

Insajderi svakodnevno dostavljaju inostranim portalima poluproverene informacije (poput one da će nastupiti na krovu), a sama Gaga je prilično škrta kada je reč o otkrivanju podataka vezanih za pripreme. Ono što je sigurno je to da je, u početnoj fazi, pogledala sve dosadašnje nastupe na Super Bowlu kako bi bila sigurna da će doneti nešto potpuno novo, a u video klipu koji najavljuje ovaj spektakl možemo prvi put videti kako izgleda priprema koreografija.

Ono što je zanimljivo je to da je Gaga angažovala sve plesače koji su ikada sarađivali sa njom, od 2008. godine do danas, želeći na taj način da se oduži svima koji su imali svoj udeo u njenom putu do zvezda, a da se pretpostaviti da će i sam nastup predstavljati 12-minutnu retrospektivu svega onoga što je postigla i po čemu je ostala upamćena.

Osim plesača, na sceni će se naći i nekoliko srećnih fanova, kojima je Lady Gagin tim poslao pozivnice za učešće u onome što će se verovatno pamtiti kao vrhunac njene karijere.

Povezane vesti

Back to Top