Ovo su domaći glumački parovi koji su se zavoleli na poslu

Ko se zavoleo, a čija ljubav nije izdržala?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Čija ljubav je preživela slavu?

Ko se zavoleo, a čija ljubav nije izdržala?

Mnogi tvrde da posao i emocije ne bi trebalo mešati, ali srce ponekad ne sluša razum i ljubav bude toliko jaka da se pravila prekrše. Iako se u većini slučajeva pokazalo da veze započete na radnom zadatku nemaju lep završetak, neke priče ipak su lepe. To što Angelina Jolie Brad Pitt nisu imali sreće, ne znači da srpski glumci i glumice nisu ljubav pronašli i izvan kamera. Kliknite na strelice da otvorite galeriju!

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

Ljubav sa seta

Važe za jedan od najskladnijih parova današnjice, a ljubav se rodila tokom snimanja filma Zona Zamfirova. Iako su oboje tada bili u srećnim vezama, činilo se da je srce prevladalo razum, pa su tako uskoro stali pred oltar, a sada imaju i dve kćerke.

Petar Benčina i Tamara Dragičević

Školska ljubav

Petar Benčina i Tamara Dragičević upoznali su se na Akademiji, kada je započela njihova romansa, krunisana venčanjem na Adi Bojani. Sada imaju ćerku Stašu.

Momčilo Otašević i Jelena Perčin

Zaljubili se nakon dve godine

Momčilo Otašević i Jelena Perčin upoznali su se pre pet godina na snimanju serijala Zora dubrovačka. Jelena je glumila doktorku Dešu, a Momčilo doktora Filipa Markovića. U vezi su već tri godine, a uskoro će prvi put postati roditelji. Ipak, retko se eksponiraju u javnosti.

Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić

Studentska ljubav

Iako su zajedno glumili u seriji Najbolji, snimanoj 1989. godine, ljubav se rodila još tokom studentskih dana. Iz braka, započetog 1992. godine imaju kćerku Anđelu, koja ide njihovim stopama.

Stefan Kapičić i Ivana Horvat

Još jedna ljubav iz Zora dubrovačkih

Stefan Kapičić i Ivana Horvat zaljubili su se 2013. godine, kada su snimali seriju Zora dubrovačka. Oni su se venčali tajno u Los Anđelesu krajem 2017. godine.

Miloš Biković i Aglaya Tarasova

Nisu sve ljubavi jake

Miloš Biković i Aglaya Tarasova upoznali su se tokom snimanja filma Led, koji je trenutno u domaćim bioskopima, no pre samo nedelju dana, glumac je saopštio da su zbog prirode posla bili prinuđeni da se raziđu.

Zasnovano na tekstu portala SD

POSLEDNJE VESTI