Ovo su prvi poznati izvođači na Sziget Festivalu 2017.

(foto: Concerts-Metal Calendar)

Sziget Festival, Ostrvo Slobode, festival u trajanju od nedelju dana koji se svakog leta održava u Budimpešti, najavio je danas prvih 14 izvođača koji će nastupiti 2017. godine.

Najave učesnika stalno će se dopunjavati, a među njima neće biti samo muzičara, već i umetnika iz domena savremenog pozorišta, cirkuskih umetnika, slikara i mnogih drugih. Sziget će se održati od 9. do 16. avgusta 2017. godine i ulaznice po sniženim cenama prodavaće se do 31. decembra.

Festival Sziget odžava se na predivnoj zelenoj površini u srcu Budimpešte, i svake godine poseti ga preko pola miliona gostiju iz više od 100 zemalja sveta. Dva puta je dobija nagradu kao Najbolji veliki evropski festival, dok je prošle godine proglašen za festival sa Najboljim programom.

U narednim mesecima biće stalno dopunjavan spisak učesnika, a danas je objavljeno prvih 14 potvrđenih izvođača, koji dolaze iz najrazličitijih žanrova. Dimitri Vegas & Like Mike će nastupom na glavnom stejdžu zatvoriti 25. Sziget. Sastav Major Lazer će takođe nastupiti na glavnoj bini, kao i Tom Odell i Two Door Cinema Club.

Evo ko su još prvi najavljeni izvođači (po azbučnom redu).

Bad Religion
Dimitri Vegas & Like Mike
DJ Shadow
GTA
GusGus
Kensington
Mac DeMarco
Major Lazer
Oh Wonder
Oliver Heldens
Tom Odell
Two Door Cinema Club
Vince Staples
W&W

Povezane vesti

Back to Top