in

Palma: Ne volim JK ni gejeve, ali D&G dobrodošli u Jagodini!


Na ovom sajtu nemam nameru da se bavim politikom, ali Dragan Marković Palma svojim izjavama je toliko skrenuo pažnju na sebe, pa je postao više tabloidna ličnost nego političar.

Razlog za to su izjave tipa „u Jagodini nema pedera“ koje su prosto razbesnele pripadneke gej i lezbejske populacije, pa je medijski rat između poznatog političara i gej aktiviste Predraga Azdejkovića trajao neko vreme. „Rat“ je okončan međusobnim izvinjavanjima i smirivanjem atmosfere.

palma

Na izjavu Predraga Azdejkovića Queerie, da bi Palma prihvatio gejeve da D&G otvore fabriku u Jagodini i ulože 10 miliona evra. Palma je odgovorio u stilu iskusnog političara za list Pravda: „Ako će da zaposle veliki broj radnika, ali i da budu dobri prema kupcima, a ne da vode ljubav pred svima- onda može.“ Pa bilo bi lepo da dođu, ali čisto sumnjam… :)

Takođe pričao je i o super zabavnim fotkama svoje malenkosti koje je Queeria doradio u fotošopu i našminkao Palmu. Fotke možete pogledati ovde. Političar kaže da nema ljutnje: „Ma, neka rade šta hoće, ja znam da sam porodičan čovek, sa izgrađenim stavom, ali i javna ličnost, tako da moram da očekujem neke komentare. pa makar i to što su uradili. Ne ljutim se.“

Palma je takođe pričao o tome kako nikad ne bi ušao u kuću Velikog brata, rekao je da ga ne zanima šta  Karleuša misli o Ceci i da je siguran da i „srpska svetica“ nikad ne bi ušla u kuću!

izvor: Pravda.rs