in

Paradis prvi put o razvodu: Ljudi se menjaju!


Prvi put progovorila o krahu 14-ogodišnjeg braka sa Deppom

 

40-ogodišnja francuska glumica, pevačica i model Vanessa Paradis i 9 godina stariji holivudski zavodnik Johnny Depp prošle godine razveli su se nakon 14 godina provedenih zajedno.

Spekulisalo se da je razlog razvoda glumčevo neverstvo, što se kasnije ispostavilo kao istina. Ipak, ni Johnny ni Vanessa u medijima nisu iznosili prljav veš svoje vezeNakon godinu dana, Vanessa se vrlo uopšteno u intervjuu za časopis Female First osvrnula na bračni brodolom kroz koji je prošla.

„Svi se mi menjamo svakodnevno. Jednom bismo da se borimo za svoju ljubav, a već u narednom trenutku želimo da je se rešimo. Ponekad smo srećni i bez ljubavi, ponekad nismo. Ljubav ne mora nužno da ostane ista kao prvog dana“, izjavila je glumica.

Iako je prošle godine odbijala da govori o svom bivšem mužu, očigledno je sada promenila mišljenje.

„Ne želim da pričam o Johhnyju. Ko je rekao da umetnici moraju da prodaju svoju dušu, otkriju sve o sebi? Moja dužnost je da promovišem novi film i moje albume, ali možete li da zamislite kako je to kada neki pokušavaju da unovče vašu bol? Ono što se nama desilo naša je briga“, izjavila je svojevremeno Vanessa za francusko izdanje časopisa Marie Claire iz avgusta 2012. godine.

Vanessa i Johnny zajedno imaju dvoje dece Lily-Rose i Jacka.

F.Y./Tracara.com
Foto: Hm.com