Search
Close this search box.

Parni Valjak promovisao novi album

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Članovi grupe Parni Valjak obećali su da će se ubrzo vratiti u Beograd

Fenomenalni zagrebački, rok sastav Parni Valjak u petak je u Domu Omladine u Beogradu održao promociju novog albuma Nema predaje. Promocija se pretvorila u pravi koncert, namenjen specijalno za 500 fanova, koji su učestvovali na konkursu na njihovoj Facebook stranici.

Frontmen grupe Aki Rahimovski je izašavši na scenu rekao: “Ok, krećemo. Ovako, samo mi, bez šminke. Jer to smo mi i zato nas volite’‘. Zatim su se čule zvuci novih pesama i mnogi fanovi su znali sve nove pesme. U publici je bilo svih generacija, a vrućina u Amerikana sali Doma Omladine kao da nikome nije smetala. Posle novih pesama muzičari su odsvirali i nekoliko starih hitova, na oduševljenje svih u sali. Kolege koje su došle da podrže Parni Valjak su: Kornelije Kovač, grupa Neverne Bebe, Saša Milošević Mare, Bane MVP i drugi.

Na konferenciji za novinare, koja je održana posle koncerta, umorni muzičari bili su veoma raspoloženi rekavši da su im beogradski fanovi dali vetar u leđa da stvarno nema predaje. Album je sniman za ljude koji su voleli da kupuju diskove i čitaju tekstove kada nije bilo You Tube-a i velike konkurencije. Njegov naziv govori da nada u bolje vreme ne sme umreti, da nekvalitetni ljudi i muzika ne smeju da vladaju, a to zavisi samo od nas.

Grupa je napravila prekid 2005. godine, ali se ponovo okupila 2009. godine. Izgleda da su momci napravili sjajan potez, jer nove pesme podsećaju na njihove najveće hitove, posebno balade.

Pogledajte kako je bilo i poslušajte pesmu Samo da znaš sa njihovog novog albuma, koja se u Hrvatskoj na vrhu top liste nalazi već nedeljama.

 

D. J. / Tracara.com

POSLEDNJE VESTI