Search
Close this search box.

Petar Strugar demantuje da je raskinuo sa Milicom Todorović zbog korona virusa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što su raskinuli petomesečnu romansu, Petar Strugar i pevačica Milica Todorović ostali su u super odnosima.

Glumac se posle raskida posvetio osnivanju svog konjičkog kluba na salašu u Jakovu, a u intervjuu za magazin “Gloria” otkrio je da je njegov emotivni život trenutno na pauzi.

“Milica i ja smo okončali našu vezu. Ništa ružno se nije desilo među nama, niti će se desiti. Korona nije doprinela tome. Razlog za prekid su najstandardniji ljudski odnosi i sve ono što oni nose”, izjavio je Petar i dodao da o bivšoj devojci misli sve najbolje.

“Milica je fantastična osoba. U kontaktu smo s vremena na vreme”, rekao je.

Rad u konjičkom klubu Petru oduzima mnogo vremena, ali to ne znači da je glumac zapostavio glavnu profesiju – glumu.

Nedeljama nakon raskida, pisalo se o tome da bi glumac i pevačica mogli da se pomire.

Kako piše Srpski telegraf, on je rešio da kontaktira glumicu, koja boravi u rodnom Kruševcu, gde je u izolaciji.

„Petar nije izdržao. Pitao ju je kako je i šta radi tako dugo bez njega u Kruševcu. Ona je odgovorila. Dopisivali su se celog dana i… Opet su zajedno. Barem na telefonu i Skajpu,“ otkrio je izvor blizak paru:

„Čuju se po nekoliko puta dnevno, ali se i dalje nisu videli. Pitanje je kada će se Milica zbog epidemije i ovog vanrednog stanja vratiti u Beograd, gde Petar trenutno boravi u svom stanu,“ dodao je izvor.

Vezu ozvaničili pred kamerama TV Pink

Jedan od razloga raskida bila je navodna ljubomora pevačice ka Strugarovoj bivšoj supruzi. Ove tvrdnje je demantovao Petar, budući da pevačica i te kako ima razumevanja za to što je glumac u korektnim odnosima sa nekadašnjom emotivnom partnerkom zbog sina.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su navodili da je razlog raskida veliki medijski pritisak koji nije imponovao glumcu.

„Strugar je priznao Milici da ne može da izdrži toliki medijski pritisak, te da se njemu ne sviđa što se svakodnevno oni kao par provlače kroz medije. Posle tog razgovora oni su se razišli. Zaista nije bilo ružnih reči ni s jedne strane. On je otvorio konjički klub i sada se uglavnom tamo nalazi,“ rekao je nedavno neimenovani izvor za tabloid Scandal.

POSLEDNJE VESTI