Search
Close this search box.

Petar Strugar moli Milicu Todorović da se pomire?!

Vezu ozvaničili pred kamerama TV Pink

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pomirenje na vidiku

I pre nego što smo pošteno uspeli da zapamtimo da su Petar Strugar Milica Todorović zajedno, u javnosti se pojavila informacija da su njih dvoje raskinuli.

„To je tema o kojoj zaista sada ne bih pričala, ipak su neke druge stvari mnogo bitnije,“ kratko je prokomentarisala Milica njihov odnos, ali čini se da glumac neće tako lako odustati od veze sa pevačicom.

Kako piše Srpski telegraf, on je rešio da kontaktira glumicu, koja boravi u rodnom Kruševcu, gde je u izolaciji.

„Petar nije izdržao. Pitao ju je kako je i šta radi tako dugo bez njega u Kruševcu. Ona je odgovorila. Dopisivali su se celog dana i… Opet su zajedno. Barem na telefonu i Skajpu,“ otkrio je izvor blizak paru:

„Čuju se po nekoliko puta dnevno, ali se i dalje nisu videli. Pitanje je kada će se Milica zbog epidemije i ovog vanrednog stanja vratiti u Beograd, gde Petar trenutno boravi u svom stanu,“ dodao je izvor.

Vezu ozvaničili pred kamerama TV Pink

Jedan od razloga raskida bila je navodna ljubomora pevačice ka Strugarovoj bivšoj supruzi. Ove tvrdnje je demantovao Petar, budući da pevačica i te kako ima razumevanja za to što je glumac u korektnim odnosima sa nekadašnjom emotivnom partnerkom zbog sina.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su navodili da je razlog raskida veliki medijski pritisak koji nije imponovao glumcu.

„Strugar je priznao Milici da ne može da izdrži toliki medijski pritisak, te da se njemu ne sviđa što se svakodnevno oni kao par provlače kroz medije. Posle tog razgovora oni su se razišli. Zaista nije bilo ružnih reči ni s jedne strane. On je otvorio konjički klub i sada se uglavnom tamo nalazi,“ rekao je nedavno neimenovani izvor za tabloid Scandal.

Istovremeno, Milica je za Kurir otkrila da je kod roditelja.

„Od početka vanredne situacije sam u Kruševcu, sa svojom porodicom. Situacija je ozbiljna. Ali, omogućila nam je da provodimo vreme sa svojima. Posvetili smo se sebi i svim onim stvarima koje smo dosad zapostavljali. Što se tiče mene i moje porodice, mi svaki dan ispunimo nečim zanimljivim. Igramo asocijacije, pantomime ili pevamo, meditiramo. Sve u svemu, uživamo u vremenu koje provodimo zajedno, baš onako kao kad sam bila mala,“ rekla je pevačica.

POSLEDNJE VESTI