Search
Close this search box.

Pevač koji je spotom priznao da je gej dobio otkaz!

Problemi nakon premijere spota (foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Problemi nakon premijere spota (foto: Instagram)

Norveška pop zvezda  Touraj Keshtkar – Tooji, koji je početkom nedelje šokirao javnost svojim novim spotom Father, u kome vodi ljubav u crkvi sa sveštenikom, kojim je ozvaničio da je gej, dobio je otkaz nakon premijere spota.

Naime, Tooji je trebalo da se pojavi u ulozi voditelja manifestacije Melodi Grand Prix Junior, tinejdžerkoj verziji Evrovizije, ali nakon što je objavio novi spot, pevač je dobio obaveštenje da je ostao bez angažmana.

„Razlog zbog kog sam dobio otkaz je taj što, kako kažu, moj novi spot nije u skladu sa ulogom voditelja koji će raditi sa decom“, pojasnio je pevač.

Inače, nakon premijere spota spot je osudio i episkop Ole Christian Kvarme u Oslu, koji je nazvao spot potpuno neprihvatljivim, kao i da je mladi pevač zloupotrebio crkvu.

„Bez obzira na to, šta bi mogao biti sadržaj video-materijala, nedopustivo je da se ovakve scene obavljaju ispred oltera. To je zloupotreba svete sale crkve“, rekao je episkop dodajući da bi i scene muško-ženskih odnosa pred oltarom takođe bile neprihvatljive.

 

 

 

POSLEDNJE VESTI