Pinkova zvezda imala srčani udar zbog gojaznosti!

Nekada gojazna, sada lepotica! (foto: Youtube)

Učesnica Pinkovih zvezda, mlada Nevena Mirčić iz Aleksinca je otvorila dušu pred novinarima i progovorila o svojim problemima sa težinom zbog čega je imala srčani udar u 20. godini.

Nevena napominje da je još od malih nogu bila buca i da nije obraćala pažnju na to koliko jede, ni ne znajući kakve probleme gojaznost može da prouzrokuje.

“Živela sam u nekom svom svetu u kojem sam sama sebi bila najlepša. Nikada neću zaboraviti 10. oktobar 2012. godine, kada sam konačno shvatila da imam problem. Bila sam na nekom rođendanu na kojem je, kao po običaju, bilo dosta hrane i pića. Meni to nije bilo dovoljno, jer moj organizam nije mogao da se zasiti tako lako. Kada sam došla kući, što je najgore, krenula sam da se prejedam da bih posle krenula na spavanje”, objasnila je za Srbijadanas.

Nevena je posle toga počela teško da diže, srce joj je sve snažnije lupalo i potom je pala u nesvest. U bolnici su joj konstatovali da se radilo o blažem srčanom udaru, a lekari su joj objasnili da takav način života može da bude fatalan i da bi trebalo da malo poradi na svojoj ishrani.

“Od tog dana je došlo do velike promene u mom životu. Počela sam tako što nisam večerala nekih 6, 7 meseci. Onda sam krenula na ples, pa na glumu i pevanje u gradskom horu. Tu se moj život promenio za 180 stepeni”, odgovorila je Nevena.

Bez ikakve dijete, na kraju se trud isplatio, te je posle dve i po godine smršala 50 kilograma.

Trenutno se mlada pevačica oseća preporođeno, puna samopouzdanja koje joj je pomoglo da se pojavi u javnosti.

“Imam veliku podršku ljudi oko sebe i sada mogu da kažem da živim normalno, bez problema koji su mi ugrožavali život. Radim posao koji volim, a to je pevanje. Izlazak u javnost mi pomaže da izgradim sebe kao ličnost i da budem kvalitetan muzičar, naravno.”

Povezane vesti