Pippa beži od kraljevske porodice u Ameriku

Pippa se drugarica požalila da ne može da trpi posledice sestrinog načina življenja
Pippa se drugarica požalila da ne može da trpi posledice sestrinog načina življenja Sestra Kate Middleton, vojvotkinje od Kembridža, Pippa Middleton odlučila je da se preseli u Ameriku gde niko ne može da joj određuje šta sme a šta ne sme da radi.
Pippa ne može da podnese da živi pod lupom kraljevske porodice koja prati svaki njen potez, pa je odlučula da pobegne u Ameriku gde može slobodno da radi šta god poželi, navodi izvor. Obzirom da je po prirodi vesela i raspoložena za provod (zbog čega mnogi smatraju su ona i princ Harry izuzetno kompatibilni), Pippa želi da pobegne od života u Velikoj Britaniji gde porodica njene sestre motri na svaki njen potez. Pippi je, inače, zbog kratke suknjice nedavno bilo zabranjeno da se pojavi na jednom sportskom događaju kome je prisustvovala i britanska kraljica. Budući da je njena sestra Kate izabrala ovakav stil života, a ne Pippa, pitanje je koliko će još izdržati ovakav pritisak.
Foto: Socialite Life / U.H.N. / Tracara.com

6 Responses

  1. Da sam na njenom mestu skinuo bih se go i hodao Londonom! Kazu: „S rogatima se ne treba bosti!“ Mislim da bi meni izrasli veci rogovi nego sto ih oni imaju, pa bi se onda bas fino zabavljali… :D

  2. Ne bezi ona od kraljevske porodica nego juri za slavom i novcem tamo ;)

  3. Ajdee neko nešto pametno uradio..

  4. Ne nego je potpuno postala nebitna britanskim tabloidima, a kraljevskoj porodici nikad nije ni bila bitna..to je ono što joj zapravo smeta.

  5. Ja uzivam u svojoj privatnosti!!!! Mislim da bih pukla da me neko svaki dan posmatra!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI