Playboyeva zečica umrla nakon što joj je kiropraktičar polomio vrat

Maneknka je preminula u februaru (foto: Instagram.com/ms_katiemay)

Katie May, bivša Playboyeva zečica i ‘kraljica’ Snapchata preminula je iznenada u februaru u 35. godini. Pravi razlog njene smrti do sada je bio misterija, ali su nedvno ‘procurili’ rezultati autopsije.

May, koja je krasila stranice časopisa poput Sports Illustrated i Playboy, umrla je od posledica srčanog udara. Autopsija, koje se ‘dokopao’ TMZ, pokazala je da je Katie fatalno povredio kiropraktičar. Tokom snimanja za časopis, ona je pala i osetila bol u vratu. Odmah je otišla jednom losanđeleskom kiropraktičaru koji joj je slučajno povredio vratnu arteriju te joj tako prekinuo dotok krvi u mozak.

“Uklještio mi se živac u vratu tokom snimanja, jutros sam otišla kiropraktičaru. Zaista jako boli! Možete li mi dati savet za neke prirodne lekove?”, napisala je Katie na Twitteru manje od nedelju dana pre nego što je umrla.

A photo posted by Ms_KatieMay (@ms_katiemay) on

Njena smrt navedena je kao nesrćni slučaj, a još uvek se ne zna hoće li Katiena porodica nakon novog saznanja tužiti kiropraktičara.

‘Kraljica Snapchata’ bila je samohrana majka sedmogodišnje ćerke. Nakon njene smrti, pokrenuta je kampanja za finansijsku pomoć za devojčicu i prikupljeno je oko 40 hiljada dolara.

Povezane vesti

Back to Top