Pobednici talent emisija: Šta su zapravo dobili?

Šta su pobednici zapravo dobili?
Šta su pobednici zapravo dobili?

 

Kao što smo juče i najavili Adnan Babajić, Davor Jovanović, Darko Lazić i Pilerovi bili su gosti u emisiji Ami G Show. Oni su govorili o tome šta su zapravo dobili od producenata šouova u kojima su učestvovali, a šta je ostalo na nivou lažnih obećanja.

“U mom ugovoru je pisalo da ću dobiti nagradu. Po mom mišljenju je to poptpuno ok, jer sve što brzo dođe to i brzo prođe. Nisam mogao da očekujem da ću samo nakon dva meseca pojavljivanja u medijima, biti prisutan stalno u javnom životu. Mislim da je greška u današnje vreme snimati diskove, jer čovek jednostavno nestaneposle toga. Mislim da je bolje snimati singlove, pa spotove i biti stalno aktivan u medijima”, izjavio je pobednik prve sezone Prvog glasa Srbije Davor Jovanović.

Pobednici šoua Ja imam talenat, Pilerovi, novac od nagrade uložili su u obrazovanje, tako da sada studiraju u Beču.

“Dosta toga se promenilo, dosta poznanstava smo stekli. Novac koji smo osvojili smo uložili u stan koji smo kupili u Beogradu, instrumente i obrazovanje. Trenutno živimo i studiramo u Beču, ali bismo bili najsrećniji kad bi se vratili u Beograd”, kažu Pilerovi.

Pobednik Zvezda Granda, Darko Lazić, zadovoljan je onim što je dobio, budući da je Grand produkcija ispoštovala sve stavke iz ugovora: Darko je dobio album, snimio je i nekoliko singlova preko, nastupa, uspeo je čak i da sagradi kuću. U emisiji je izjavio da je najveći bakšiš koji je dobio 60.000 evra!

S druge strane, Adnan Babajić, pobednik Operacije trijumf, na album je čekao pune četiri godine, a Davor Jovanović još uvek nije dobio nagradu koja mu je bila obećana iako u ugovoru nije ni precizirano šta ona konkretno predstavlja.

“Kada sam potpisao ugovor pisalo je samo da pobednik dobija nagradu, više ništa. Nekako mi je to bilo bolje jer nisam znao šta me očekuje. Moja nagrada još uvek nije realizovana”, kaže Davor.

Redakcija Tracara.com/Pulsonline.rs

Povezane vesti

Back to Top