Pobednik VideoStar talent showa je Matija Lazarević – layZ!

(foto: PR)

Opera klub u Zagrebu u nedelju uveče bio je premali da smesti more fanova i gostiju koji su želeli da budu deo najluđe žurke godine. JoomBoos, mreža koja okuplja najpoznatije youtubere Hrvatske, ali i regije, organizovala je medijski događaj kakav još niste doživeli.

Bio je ovo live prenos, meet up sa nekim od najpoznatijih youtubera regije, veliko finale talent showa, proglašenje pobjednika i veseli party do kasnih sati – sve u jednom.

JoomBoos je i ovog puta napravio pravi džumbus. Na crvenom tepihu ispred kluba, fanovi su uz vrisku i guranje pokušavali da dođu do autograma ili da se fotogarfišu sa nekom od svojih zvezda koje su pristizale na događaj.

(foto: PR)

Unutar kluba održavao se program koji se uživo prenosio na JoomBoosovim društvenim mrežama, u sklopu kog su svoj nastup imali: Lana Jurčević u fantastičnom akustičnom izdanju, Beat Bustersi sa svojim svetlosnim i zvučnim performansom, i Jan Kovačić – jedan od takmičara VideoStara, koji usprkos svom velikom glumačkom i pevačkom talentu, nije uspeo da dogura do završnice ovog showa.

(foto: PR)
(foto: PR)

Program su vodili popularni The lazy Wave – Petra Dimić i Davor Gerbus, uz pomoć voditelja Ivana Vukušića. Bio je tu i žiri, koji smo imali prilike da gledamo u nedeljnim VideoStar emisijama: Mila Elegović, Filip Dizdar i Igor Barberić.

(foto: PR)
(foto: PR)

Prvi talent show ovakve vrste, koji se proteklih nedelja i meseci održavao na JoomBoosovom YouTube kanalu, postigao je rekordne rezultate gledanosti, te je pristiglo 2.000 prijava takmičara koji su želeli da postanu prva hrvatska VideoZvezda.

(foto: PR)
(foto: PR)

Na kraju su, u uzbudljivoj završnici, ostala 3 kandidata: Gloria Berger (17), Filip Dejanović – The Sikrt (17) i Matija Lazarević – LayZ (19), koji je i odneo laskavu titulu prvog hrvatskog VideoStara. Uz prekrasnu statuu, Matija je osvojio kameru za snimanje svojih budućih članaka, pametni telefon, put u Amsterdam na VidCon – jedan od najvećih video događanja na svetu.

(foto: PR)
(foto: PR)

Kao šlag na tortu, Matija je osvojio i posao iz snova – ekskluzivan ugovor sa JoomBoosom.

Povezane vesti

Back to Top