Počela je najveća i najduža ‘Farma’

Sinoć je počela 5. sezona 'Farme'

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sinoć je počela 5. sezona ‘Farme’

 

Najveća i najduža Farma počela je sinoć: 27 poznatih i polupoznatih ličnosti uselilo se na imanje u Lisovićima gde će provesti narednih 120 dana i bortiti se za nagradu od 50.000 evra.

Kao i uvek do sada, ispostavilo se da su spekulacije oko imena učesnika istinite, tako da su svi o kojima smo pisali da će ući na Farmu, ušli u seoski rijaliti.

Prva je na Farmu ušla bivša pevačica i voditeljka emisije Preljubnici Suzana Perović, a za njom i Igor Starović iz Divljeg kestena, rediteljka i glumica Jelena Golubović, muzičar Vajs, internet senzacija Simonida Acović, bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković, prijatelj Ekrema Jevrića Čupo Kalač i zvezde Granda Aleksandra Džidža Stojković i Slobodan Đurković. Oni su činili prvu grupu farmera koja je ušla na imanje u Lisoviću, gde ih je sačekao Ognjen Amidžić.

U drugoj grupi farmera, koji su se jedan po jedan predstavljali televizijskoj publici bili su modelsica i starleta Anastasija Buđić, koja je ušla u haljini koja više otkriva nego pokriva, folk pevači Crni, Nela Bijanić i Lepi Mića, Divna Karleuša, Miss Svetlana, manekenka Sara Teanović, muzičar Vanila i Mica Trofrtaljka.

Treću, poslednju grupu farmera činili su Romana Panić, crnogorski maneken Marko Vukotić, Zuzu Zu nekadašnja članica popularne grupe Mirzino jato, sportista Edin Škorić, pevačica Jelena Jovanović, fotomodel Boris Stamenković i zvezda Granda Katarina Grujić. Poslednji koji su ušli na Farmu su Zorica Marković, jer je publika, a čini se i produkcija, mišljenja da joj je u prošloj sezoni rijalitija nanešena velika štata, kao i ‘otkriće’ Velikog Brata, Miki Đuričić.

Po dolasku na imanje u Lisoviću VIP seljake je sačekala činjenica da će morati sami da naprave krevete jer su rastureni, a i u spavaćoj sobi za njih 27 ima 22 kreveta – 5 će morati da se snađu… Sem toga, farmeri će morati da melju žito kako bi imali brašno. Kao prvi zadatak farmeri su dobili zaduženje da odaberu ovonedeljnog gazdu –  na Mikijev predlog skoro pa jednoglasno složili su se da to bude Mica Trofrtaljka.

[poll id=“642″]

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI