Search
Close this search box.

Pogledajte after movie festivala Sziget 2018

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Konačno je stigao aftermovie najvećeg regionalnog muzičkog festivala Sziget! 

U sedmominutnom video zapisu, koji je danas objavljen, možete proživeti najlepše trenutke festivala koji je ove godine održan od 9. do 15. avgusta, 26. put u Budimpešti, pod sloganom Love Revolution.

Na preko 60 lokacija nastupali su Kendrick Lamar, Gorillaz, Lana Del Rey, Mumford & Sons, Dua Lipa, Arctic Monkeys, Shawn Mendes i Kygo.

Pored trenutno najvećih imena muzičke industrije, festival je posetiocima priredio i miks svetske muzike, pozorišta, kabarea, umetničkih instalacija, performanska i različitih kulturnih dešavanja, dok su posetioci iz više od 100 zemalja posetili „ostrvo slobode“ u Budimpešti i bili deo ljubavne revolucije.

„Sziget je zaista jedinstven festival na svetu. Ponosni smo da smo ugostili 565.000 ljudi iz celog sveta, u srcu Budimpešte. Ovo je bila internacionalna proslava umetnosti sa umetnicima iz preko 63 različite zemlje i više od 1000 nastupa. DNK festivala, otvorenost, ljubav i poštovanje mogu se naći u svakom kutku ostrva, nastupa i svakom poseticu i nastavićemo da vodimo ljubavnu revoluciju,“ istakao je Tamas Kadar, direktor festivala.

Interesantno je da je festival i ove godine posvećen očuvanju životne sredine, pa su tako korišćenje čaše koje se lako recikliraju, a ukinute su i slamčice za pića.

POSLEDNJE VESTI