Search
Close this search box.

Pogledajte trejler za film tragično preminule pevačice

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: WENN)

The Matchbreaker je romantična komedija, koja ima za cilj da nas sve nasmeje. Međutim, sumnjamo da će bilo kome biti do smeha dok gleda ovaj film, jer glavnu ulogu igra tragično nastradala pevačica Christina Grimmie.

Pre nego što ju je fan ubio nakon nastupa, Christina je vredno radila na svom prvom filmu. Njena porodica je izjavila kako je bila jako uzbuđena zbog novog projekta, kao i da je jedva čekala da vidi reakcije svojih fanova. Nažalost, 22-godišnja pevačica nije dobila priliku da ispuni ovaj san.

Njoj u čast, film će premijerno biti prikazan 7. oktobra, a na njenom oficijalnom Youtube kanalu (koji sada održavaju njeni bližnji) se pojavio trejler, koji možete pogledati ovde:

U njenu čast je i iHeartRadio Music Festival posvetio jako emotivni video. U pitanju je editovani klip koji sadrži njene najpopularnije snimke sa Youtuba, dok se u pozadini čuje njen anđeoski glas i pesma I Won’t Give Up, koju u originalu peva Jason Mraz. Ovim gestom je festival izbegao da napravi istu grešku koju su napravili na Emmy dodeli nagrada.

POSLEDNJE VESTI