Search
Close this search box.

Policija objavila snimak ubice pevačice u publici na koncertu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Christina Grimmie na nastupu u Torontu samo pet dana pre smrti (foto: Wenn)

Šest meseci nakon tragične smrti pevačice Christine Grimmie, policija u Orlandu objavila je nove fotografije sa mesta zločina, a na jednoj od njih vidi se kako ubica posmatra mladu zvezdu na bini svega nekoliko minuta pre nego što je ubio.

Na fotografiji je Kevin James Loibl, 27-godišnji radnik Best Buya sa Floride, obučen u flanelsku košulju, crne farmerke i sa crnim kačketom u masi koju su uglavnom činili mladi obožavaoci Grimmieve koji su došli na njen nastup 10. juna.

Pevačicin ubica u publici nekoliko trenutaka pre tragedije (foto: Orlando Police Department)

Loibl se pridružio okupljenima kako bi upoznao pevačicu nakon nastupa, ali je kada je došao red na njega izvukao pištolj i upucao je. Christinin brat Mark je zatim oborio Kevina na zemlju, međutim ovaj je ispalio još jedan hitac i ubio i sebe.

Mark je u nedavnom intervjuu izjavio da mu je Loibl privukao posebnu pažnju nakon koncerta jer je delovao mnogo starije od ostalih fanova. „Svi su je voleli i nikada nismo imali problema sa obožavaocima. Ništa slično“, priseća se brat nastradale pevačice. O trenutku kada je ubica potegao pištolj i pucao u njegovu sestru, on kaže: „Pogledao sam i ona je bila na zemlji i sećam se da sam počeo da urlam i bacio se na njega i krenuo da ga udaram“.

Christina je kasnije prevezena u bolnicu u Orlandu, gde je, nažalost, preminula.

POSLEDNJE VESTI