Search
Close this search box.

Poklanjamo vam Gillette Brazil brijače!

Tračara vam danas poklanja Gillette Brazil brijače

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Tračara vam danas poklanja Gillette Brazil brijače   UPDATE: Dobitnici Gillette Brazil brijača su: Marinela Z. i Stefan P. Čestitamo! Nedavno je u Beogradu održan uzbudljivi derbi i to u brijanju – snage su odmerili fudbaler Partizana Saša Mirković i fudbaler Crvene Zvezde Predraga Rajkovića! Ovaj događaj organizovan je povodom lansiranja nove ograničene serije Gillette brijača sa zastavom Brazila koji slave najbolje fudbalere sveta i nacionalne timove i pokazuju da su oni, kao i njihovi navijači, sačinjeni od čelika, u bojama svoje zemlje. U saradnji sa kompanijom Gillette dvoje naših posetilaca danas dobija brijač iz ove ograničene serije.
Prisutni gosti na bili su iznenađeni kada su shvatili da to nije tipičan fudbalski meč, već veoma uzbudljiv derbi u brijanju. Jedan od naših najčuvenijih sportskih komentatora, Milan Bošković, uživo je komentarisao Sašino i Predragovo brijanje, učinivši ovaj derbi još uzbudljivijim i jedinstvenijim. „Kroz karijeru sam naučio da najbolji učinak dolazi kada uložite svu svoju snagu i hrabrost i date sve od sebe da pobedite, kakve god da su vam šanse, kakav god da je rezultat, teren, protivnik“, rekao je Saša Marković. Predrag Rajković, Crvena Zvezda   „Unutrašnja snaga usađena je u svakog muškarca i ništa me ne motiviše više od posvećenosti i predanosti srpskih navijača kada pokazuju boje svoje zemlje, ne samo za naš tim, već i za lepotu fudbala uopšte. Gillette je brend koji deli moju rešenost i odlučnost da budem najbolji i znam da zajedno možemo da pokažemo svim muškarcima da najbolji učinak dolazi kada ojačate Čeličnu snagu koja je u vama“, kaže Predrag Rajković. Navijači i sportisti sada mogu da postignu izvanredno brijanje zahvaljujući čeličnim Gillette oštricama, pokazujući istovremeno strast i lojalnost svom timu bojama na drški brijača. Nova ograničena serija Gillette Brazil brijača dostupna je u ProGlide, MACH3 i Blue3 serijama. Gillette zna da ništa nije važnije od fudbala. Novi brijači iz ograničene serije su svakodnevna afirmacija nacije koja ponosno stoji iza svojih igrača – noseći spolja njihove boje, a čeličnu snagu iznutra. Sada navijači mogu da pokažu te boje tokom svoje svakodnevne rutine brijanja brijačem koji muškarcu pomaže da započne svaki dan dobrim izgledom i osećajem, istovremeno potvrđujući strast prema svom timu. Gillette Fusion ProGlide sadrži fine, tanke oštrice i sloj lubrikanta koji mu omogućava da potpuno glatko klizi po koži. Gillette® Brazil ograničena serija brijača dostupna je u lokalnim maloprodajnim objektima određeni vremenski period.

Dvoje naših najsrećnijih čitalaca, koji na mail@tracara.com pošalju ime, prezime i broj telefona dobiće Gillette Brazil brijač!

Redakcija Tracara.com
 

POSLEDNJE VESTI