Prati nas

Vesti

Popović potvrdio: Marija Šerifović definitivno ostaje u ‘Zvezdama Granda’

Pevačica je želela da napusti šou, ali se predomislila

Marija Šerifović nedavno je podstakla glasine da će napustiti Zvezde Granda nakon ove sezone, jer se kako kaže umorila od snimanja. Međutim, pevačica je sada i zvanično donela konačnu odluku, pa ćemo je od jeseni ponovo gledati svake subote.

Vest je potvrdio Saša Popović u nedavnom intervjuu kada je rekao:

“Već je razmislila. Ostaje. Mi smo se još u petom ili šestom krugu dogovorili da svi ostaju. Nema razloga da izađe iz žirija. Pa je l’ vi vidite da neki članovi žirija koji su ranije bili u javnosti više nisu toliko popularni i prisutni? Znaju to oni i sami”.

Popović je potom objasnio svoju izjavu i otkrio ko su pevači koji više nisu toliko popularni nakon napuštanja Zvezda Granda:

“U svoje vreme bio je tu i pokojni Šaban Šaulić. Dok je bio u Zvezdama Granda, to je bila jedna priča, a kad je otišao u ono drugo takmičenje, to više nije bilo to. Isto tako je bilo i sa Zoricom Brunclik. Setite se i Ace Lukasa. Ja njega mnogo volim, on je bio omiljeni član, ali on je odlučio da više ne bude tu i mislim da je pogrešio”, rekao je Popović, pa je otkrio male detalje sledeće sezone:

“U prvom krugu biće 15 ili 16 emisija. Njih šestoro ostaju u kapsuli i ne vide kandidate. Ne mogu više da uzmu one takmičare koje su već imali. I u svakoj emisiji imaćemo gosta, veliku zvezdu koja će moći da bude mentor jednom kandidatu”, rekao je direktor Granda.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top