Porodica Kardashian otputovala na odmor, ali bez Scotta i Kanyea

A photo posted by @khloekdoll on

Klan Kardashian/Jenner u četvrtak je otputovao na odmor u Kostariku, ali je za sobom ostavio dva bitna člana porodice. Dok će se zvezde  rijalitija U korak sa Kardašijanovima sunčati u ovoj centralnoameričkoj državi, kod kuće su ostali Kanye West i Scott Disick. Ovo svakako nije bio odmor samo za ženski deo porodice jer je Kris Jenner krenula sa dečkom Coreyem Gambleom, a i najmlađa Kylie Jenner je povela dečka Tygu, kao i njegovog sina King Caira. Kim Kardashian i Kourtney Kardashian su povele decu, ali su njihovi očevi ostali u Los Anđelesu.

  A photo posted by @internacionalstudios on

Izvor blizak Kardashianovima je za časopis People o putovanju porodice u Kostariku izjavio: “Svi su veoma uzbuđeni zbog odmora. Biće to pravo osveženje za njih, ali i put pun avantura poput posete kišnim šumama. Naravno, sve će snimati i prikazati u rijalitiju”.

Island ting.

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Ali zbog čega Scott i Kanye nisu sa porodicom? Kourtney je, navodno, opozvala bivšeg dečka nakon što je nedavno fotografisan kako sa dvojnicom Kendall Jenner razmenjuje nežnosti na Sundance festivalu. A što se repera tiče, izvor navodi da on nije ni planirao da sa ostatkom porodice ide na odmor jer je zauzet radeći na novim pesmama u LA-ju.

Povezane vesti

Back to Top