Porodičnim putovanjem spašavaju brak: Kim Kardashian i Kanye West u Dominikani

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kim Kardashian i Kanye West proveli su sedam dana u Dominikanskoj republici, gde su otišli zajedno sa 4 dece, ne bi li se odmakli od javnih ispada koje je reper imao prethodnih nedelja, a koji su uticali na njihov odnos.

Kako je izvor magazina People otkrio, čini se da su stvari između njih sada dobre.

„Lepo su se proveli tokom porodične nedelje u Dominikani. Porodični odmor nastaviće u Koloradu,“ kaže izvor, koji tvrdi da par želi da putuje što više, ne bi li tako spasili brak.

„Kim i Kanye se slažu dobro. Čini se da su srećniji nego ranije,“ dodao je izvor.

Kako pišu mediji, West uživa u druženju sa porodicom. „U dobrom je stanju sada i prija mu što je okružen ljudima koji ga vole. To ga nadahnjuje,“ tvrdi izvor.

Drugi insajder kaže da je porodica West u Dominkanskoj republici probala da se fokusira na brak.

„Odlučili su da otputuju zajedno kako bi mogli da budu daleko od sveta. Kim nije bilo lako da se fokusira na situaciju jer je rastrzana između dece, posla i Kanyeovih bipolarnih epizoda,“ rekao je izvor.

Podsetimo, reper koji boluje od bipolarnog poremećaja javno je otkrio detalje iz odnosa sa Kim – između ostalog da su hteli da abortiraju prvo dete, ali i da je pokušao da se razvede od nje, ta da ona želi da ga stavi u mentalnu instituciju.

West je već neko vreme na ranču u Vajomingu, gde snima nov album da leko od svih, a Kim ga je samo jednom posetila, kada je uslikana kako plače u automobilu.

POSLEDNJE VESTI