Search
Close this search box.

Porodično okupljanje: Ben Affleck i Jennifer Garner proslavili Uskrs zajedno

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Glumac i glumica su poveli decu u crkvu na Uskrs (foto: X17Online)

Bivši holivudski bračni par, Ben Affleck i Jennifer Garner proveli su Uskrs zajedno sa svojom decom. Bivši supružnici uslikani su na crkvenoj službi sa svojim 4-godišnjim sinom Samuelom i 6-godišnjom ćerkom Serafinom, dok njihova najstarija  10-godišnja ćerka Violet nije bila sa njima. 

Izgledali su sasvim opušteno u ovoj zajedničkoj, porodičnoj šetnji, Ben je nosio tamne pantalone i sako i belu košulju, dok je Jennifer nosila lepršavu haljinu sa cvetnim dezenom i crni džemper.

Ben i Jann sa decom ( foto: x17online.com )

Iako su se razveli nakon 10 godina braka, ostali su u prijateljskim odnosima, a kako je Ben izjavio za CBS televiziju, on i Jennifer se trude da im deca budu u prvom planu: „Stvari ne ispadnu uvek onakve kako želite i ne znamo šta nosi budućnost, ali u svakom koraku koji preduzmemo u životu, prioritet su naša deca, a sve ostalo je na drugom mestu“.

Par je posle razvoda ostao u prijateljskim odnosima ( foto: x17online. com )
Par je posle razvoda ostao u prijateljskim odnosima ( foto: x17online. com )

Glumac je takođe priznao da se divi svojoj bivšoj supruzi i da je jako poštuje, te da su zato posle svega ostali dobri prijatelji.

Jennifer je nakon njihovog razvoda izjavila za Vanity Fair magazin, da su ona i Ben bili razdvojeni mesecima pre nego što je otkrivena glumčeva afera sa njihovom dadiljom Christinom Ouzounian, kao i da njegov odnos sa Christinom nije bio presudan za njihov razvod.

POSLEDNJE VESTI