Poslanica pokazala guzu

"Ti idalje pričaj svima, kakvu guzu poslanica Nevena ima"
  Narodna poslanica Nevena Adžemović svakako uživa u pažnji medija koju je pridobila ulaskom u Skupštinu Srbije, budući da je bila na listi stranke Nova Srbija Velimira Ilića, koja je jedna od koalicionih partnera nove vlade. Poslanica Adžemović u pauzi zasedanja i donošenja novih zakona otputovala je za Grčku, a javnost je počastila svojim slikama u kupaćem, sa sve guzom u prvom planu.
Zlonamerni bi se sigurno držali one stare „Vuk dlaku menja, al’ ćud nikako“, budući da je Nevena 90-ih bila članica grupe Models, koja je poznata po škakljivim tekstovima, seksualne konotacije. Nevena je tada nosila vrlo smele i izazovne odevne kombinacije, koje je morala da odloži sa strane, kada je ušla u politiku. Inače, po društvenim mrežama poslednjih dana kruže rani radovi poslanice Adžemović, kada verovatno nije ni sanjala da će jednog dana predstavljati glas naroda u Skupštini. Reč je o reklami za brend Legend u kojoj je akcenat na Neveninim grudima. Pogledajte…
Redakcija Tracara.com Foto: Pressonline.rs

10 Responses

  1. @ezel: ja sam! hahaha ali slučajno,htela sam like, ali nisam precizno ubola. Ahhaha :DDD pokidah se kad videh ovaj tvoj novi komentar :))))
    Evo da se iskupim: Ezelov sam fan,ako ti nešto znači :DDDDDDD

  2. Legend je nasa marka. Mislim, bila je ranije, nadam se da i nju nisu kupili belgijanci… ;)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI