I Anastasija bi da bude poslanica?!

I ona bi da uđe u politiku
Izgleda da je bivša članica grupe Models Nevena Adžemović, koja je ušla u parlament, uticala na promenu razmišljanja sadašnjih članica ove grupe. Naime, sadašnja frontmenka i Playboy zečica Anastasija Stasy Buđić želi da krene Neveninim stopama.
Anastasija je postala članica Srpske napredne stranke, sa željom da se politički aktivira. „Anastasija već duže vreme podržava Tomislava Nikolića i Sprsku naprednu stranku. Ona je u toku izbora u više navrata izjavljivala da je veliki simpatizer ove stranke i politike koju ona zastupa, a po pobedi Tomislava Nikolića je u nekoliko emisija, ali i na društvenim mrežama, izrazila svoje zadovoljstvo zbog njegovog trijumfa, tako da njena odluka da postane njihov član nije za čuđenje“, otkrio je neimenovan izvor blizak Anastasiji Buđić, a i ona je potvrdila tu informaciju. „Da, tačno je. Ali za sada ipak ne bih da pričam mnogo na tu temu“, rekla je Anastastija.
Izvor: Opera-17.com Foto: Kurir-info.rs

7 Responses

  1. Pa dobro, svako ima i aktivno i pasivno biracko pravo – da bira i da bude biran. Problem nastaje onda kada takve zaista i budu izabrane…

  2. Ona bi se super uklopila kakvih mentola ima. Al da vodi politiku u toplesu, nikako drugacije.

  3. Pa kakva nam je vlada, ona je super! Treba sve starleta da budu poslanice!

  4. U kakva sisa, kako bih je lizao svuda ovako znojavu i smrdljivu.
    I to tu na plaži na ovoj jadnoj klupi. A može i u poslaničkoj klupi. Svidelo joj bi se njoj pa bismo se onda trljali kao ludi dok ne bi počela da vrišti od miline.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI