in

Posle karantina u manastiru, evo gde je Miloš Biković kupio kuću


Miloš Biković rešio je da kupi imanje na selu, inspirisan imanjem svog dede, na kome je proveo deo izolacije.

Prema pisanju domaćih medija, Miloš je kupio veliko imanje u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina.

Osim nekoliko ari zemlje, Biković je kupio i staru kuću koja se nalazi u sklopu imanja, a ovih dana uveliko priprema teren za izgradnju novog doma.

„Biković je deo karantina proveo na selu, a iskoristio je i nekoliko dana da poseti svoga brata Mihaila, igumana Manastira Jovanja. Tih nekoliko nedelja u prirodi, daleko od gradske buke i gužve, imalo je pozitivan uticaj na Miloša, te je nedavno zbog toga kupio imanje baš u okolini Valjeva. Plan mu je da napravi kuću na selu, a budući da se njegovo imanje nalazi u neposrednoj blizini manastira, konačno će biti bliži svome bratu,“ naveo je izvor ovog lista.

View this post on Instagram

Друзья, привет! Увидел ролики в ленте, мне понравилась идея флешмоба #Пятёрочкасзаботойокаждом, захотелось принять в нем участие. Пока мы сидим дома, миллионы людей разных профессий продолжают работать каждый день: врачи, водители, курьеры, сотрудники магазинов… Хочется поддержать их аплодисментами. Они заслужили! Чтобы эта ситуация быстрее закончилась, нужно придерживаться правил. Важно оставаться дома. Соблюдать дистанцию в общественных местах и транспорте, носить маску там, где много людей, и как можно чаще мыть руки. Присоединяйтесь к этому флешмобу солидарности. Выкладывайте свои видеопосты с аплодисментами и хештегом #Пятёрочкасзаботойокаждом. Вместе мы справимся со всем, что происходит сейчас! @pyaterochka_official Podrška za zdravstvene radnike ali i za sve one koji rade u ovakvim uslovima, za sve one koji rizikuju svoje živote kako bi se život u toku ove krize nastavio.

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

Miloš je oduvek bio zaljubljenik u prirodu, tako da mu je kupovina imanja bilo ostvarenje velike životne želje.

„Budući da je kupio imanje sa starom kućom i okućnicom, Biković je odnedavno počeo sa pripremnim radovima za izgradnju novog doma. Angažovao je nekoliko majstora, sa kojima je srušio staru kuću, a uskoro će na tom mestu početi radovi na izgradnji nove,“ dodaje izvor.

Glumac, koji inače živi na relaciji Beograd – Moskva, planira da svaki slobodan trenutak provodi u novoj kući, daleko od gradske vreve. Ipak, ovo saznanje nije želeo da potvrdi.

„Nemam komentar, hvala na razumevanju,“ rekao je glumac za gorepomenuti medij.

Miloš Biković je, kako se nedavno pisalo, proveo deo karantina u Manastiru Jovanja kod Valjeva, a komšija na novom imanju biće mu kolega Nenad Jezdić.

Poznati glumac već godinama živi u selu Zabradica nadomak Valjeva, gde se bavi poljoprivredom, ali i proizvodnjom domaće rakije.