Prati nas

Televizija

Poslednja emisija Ivana Ivanovića zabranjena na Prvoj

Voditelj Ivan Ivanović tvrdi da je novi vlasnik TV Prva skinuo sa programa večerašnju humanitarnu epizodu emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem.

Ivanović je na twitteru napisao da je novi vlasnik televizije to učinio zbog toga što je nezadovoljan objašnjenjem njegovog odlaska sa te televizije.

“Novi vlasnik TV Prva, skinuo je sa programa večerašnju humanitarnu epizodu, nezadovoljan mojim objašnjenjem odlaska. Ovo je najbolji dokaz da je moja odluka ispravna i da je mrak pao na nac. frekvencije. Po ovome ćemo pamtiti prvi Kopernikusov dan na poslu. Eto,to vam je to,” napisao je Ivanović.

Ivanović je ranije najavio da će poslednja emisija biti emitovana 28. decembra i da posle tog neće raditi jer “ne želi da predstavlja dekor za lažnu slobodu”.

“Nemam razloga da verujem da će vreme koje dolazi na Prvoj biti onakvo kakvo je bilo i ne postoji ništa što će moći da me uveri da će moći da se radi slobodno. Mislim da je situacija takva kakva je i ne želim da moje ime stoji uz sve što se desilo prilikom kupovine te televizije, niti mislim da treba da dovodim sebe i tim koji je radio deset sezona u situaciju da budemo uslovljeni, pritisnuti ili da budemo poniženi pre svega potencijalnim pretpostavljenima koji će se možda pojaviti”, rekao je voditelj nedavno za agenciju Beta.

On je dodao da “slobode nema, da postoje neke borbe koje pojedinačno vode Kesić i on kao i drugi koji se time bave”, ali da ne ne verujem da će biti moguć i “ovaj minimum slobode ostvariti u budućnosti”.

“Ono što sam ja saznao da su planovi za mene bili da emisija traje do juna, i onda da nađu neki način da je prekinu, uz neku bogatu finansijsku nadoknadu za mene.Ne postoje te pare za koje bih prodao obraz i iza toga stojim svih ovih godina. Ovaj moj potez ima veze sa čašću, pa potom sa svim ostalim”, rekao je on.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Kompleksasi

  28. 12. 2018. at 19:46

  Za Sbiju je S.Koreja slobodarska zemlja. Diktatorr i oni oko njega su veceras ugasili medijsku slobodu u Srbiji. Rip Srbija. Rip mediji. Rip stoko koja je za ove glasala a i onima koji se nisu udostojili da glasaju.

 2. nije bitno

  29. 12. 2018. at 16:43

  Samo da vam kažem da treba da vas bude VELIKA sramota što niste pustili da se emituje jedna, pre svega, humanitarna emisija. Gledao sam je naknadno na You Tube.

  Ne mogu da verujem da vas je pobedila vaša sujeta ! Ili vas je pobedio strah ?

  Obećavam vam da nikada više neću okrenuti kanal TV Prva niti O2.

 3. Hh

  29. 12. 2018. at 18:32

  Dno dna novinarstva!! Emisija nije zbranjena, nego nije emitovana. Ogromna razlika. Budite malo odgovorni prema svojim citaocima

 4. Knez

  29. 12. 2018. at 21:45

  U cemu je razlika Hh

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top