Poslednja epizoda X Factora sa audicijama, Aleksandri pozlilo

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sestre Jankovic oduševile žiri (foto: screenshot)

Takmičenje X Factor Adria sinoć je ušlo u završnu fazu audicija. Nekim takmičarima je ovo bila poslednja šansa da osvoje žiri i probiju se u naredni krug serijala. Emisiju su obeležili nastupi braće i sestara i česta neslaganja žirija, a Aleksandri Kovač je pozlilo tokom snimanja. Sledeća faza takmičenja je bootcamp, gde će ispasti polovina takmičara koji su za sada prošli.

U večerašnjoj epizodi prva je nastupila Magdalena Bogić koja dolazi iz Bosne i Hercegovine, a učenica je trećeg razreda srednje škole. Otkrila je da je sa prijateljom osnovala bend, a i snimila je svoju prvu pesmu.

Magdalena Bogić (foto: screenshot)

Magdalena se predstavila pesmom Marije Šerifović Molitva i svojom energiju podjednako oduševila publiki i žiri.

Sledeći je nastupio 22-godišnji Boban Mojsovski iz Ohrida. Inače studira u Skoplju engleski jezik i književnost.

Boban Mojsovski (foto: screenshot)
Boban Mojsovski (foto: screenshot)

Bon Žovijeva pesma Bed of Roses za ovo takmičenje bila je Bobanov neprogrešiv izbor. Besprekoran vokal, nabijen emocijama osigurao je Bobanu prolaz. Željku se jako dopalo što je Boban „potpuno bio u pesmi“ i što se nije bavio imitacijom.

Opuštena i energična Milica iz Niša rekla je da najviše na svetu voli da peva i pre izvođenja pesme Beyonce Listen rekla da veruje da će Aleksandra najbolje razumeti, što se ispostavilo kao tačno!

Milica Dejanović (foto: screenshot)
Milica Dejanović (foto: screenshot)

Aleksandra nije mogla da se suzdrži a da ne pusti glas. „Imaš pesmu od mene“, ushićeno joj je obećala tokom komentarisanja.

Matej Sorić, mladić iz Hrvatske, rekao je u predstavljanju da je moguće da gledaju pobednika X faktora, a njegov nastupnije impresionirao žiri.

Matej Colić u imitaciji Elvisa! (foto: screenshot)
Matej Colić u imitaciji Elvisa! (foto: screenshot)

Zatim je Aleksandri Kovač tokom snimanja pozlilo, pa je emisija morala da bude prekinuta.

AK usela je brzo da se oporavi (foto: screenshot)
AK usela je brzo da se oporavi (foto: screenshot)

Usledio je sestrinski trio pod nazivom 4 hearts. Nažalost bilo ih je  tri, jer je četvrta opravdano izostala zbog bolesti.

4 hearts (foto: screenshot)
4 hearts (foto: screenshot)

„Ne postoji ništa kao sestrinska harmonija. Ja barem to dobro znam“, pohvalila ih je Aleksandra i čestitala dalji prolazak.

Posle sestara snastupio je bratsko-sestrinski duet iz Makedonije – Nikola i Stefanija. Pevali su baladu Say something grupe Great Big World i Christine Aguliere.

Nikola i Stefanije (foto: screenshot)
Nikola i Stefanije (foto: screenshot)

Tonči je rekao da je njemu bilo lepo, a od Željka smo čuli tri reči: Emotivno, iskolorisano, iskontrolisano. Međutim Aleksandra i Masimo nisu bili zadovoljni. Ipak Aleksandra za bratsko-sestrinsku ljubav kaže DA, dok je Masimo ostao pri svom stavu.

Anđela i Slađana Janković su bliiznakinje: jedna svira gitaru, a druga se bavi kik boksom u slobodno vreme.

Andjela i Slađana (foto: screenshot)
Andjela i Slađana (foto: screenshot)

Aleksandra je još jednom rekla da je uvek za sestrinsku ljubav i muziku. Glasanje je prošlo glatko – Četiri Da.

Grupa Highway iz Crne Gore duhovito se predstavila, a na binu su izašli sa svojim autorskim radom. Pisali su sami i muziku i tekst, a publiku su podigli na noge.

Highway Trio (foto: screenshot)
Highway Trio (foto: screenshot)

Masimo je rekao da su oni upravo pokazali šta znači izreka: Manje je više, pohvalivši njihovu pesmu koja bi mogla postati hit.

Sledeća faza takmičenja, koju ćete gledati naredne nedelje od 21.00 na Prvoj TV, zove se bootcamp i novi je izazov kako za žiri tako i za takmičare. Tamo će morati da otpadne skoro pedeset odsto učesnika koji su prošli audiciju.

POSLEDNJE VESTI