Prati nas

Video

Poslušajte novu pesmu Željka Joksimovića

U susret jubilarnom 1000. koncertu koji će održati 16. juna, od 20:30 časova, na stadionu Tašmajdan, Željko Joksimović je odlučio da publiku obraduje novom pesmom i spotom koji je pre par dana snimio na jednom beogradskom splavu na Savi.

“Ovo je pesma uz čije zvuke je žurka zagarantovana i bez koje leto neće moći da prođe. Tako je i nama bilo na snimanju spota. Sjajna atmosfera, druženje i zabava sa ekipom tik uz vodu. Šta više možemo poželeti u ovim toplim letnjim danima. Vidim da već mnogi znaju reči pesme i zato jedva čekam da zajedno sa mojom dragom publikom zapevam „Ponelo me“ na predstojećim koncertima u Beogradu 16. juna i Nišu 23. juna“, rekao je Željko Joksimović.

Melodiju i produkciju novog singla koju će publika imati priliku da čuje uživo za nešto više od nedelju dana, uradio je Željko, dok je tekst napisala Aleksandra Milutinović.

“Pripreme za koncert su u toku. Svakodnevno radimo jer pripremamo veliki pop spektakl za publiku. Neću mnogo da otkrivam, ali mogu da kažem da sve koji dođu očekuje sjajan provod,” istakao je poznati muzičar.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Maya

    08. 06. 2018. at 08:16

    Nije mi baš nešto

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top