Posvađale se dan pred novu pesmu: poslušajte novi TATU!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Nova pesma i svađa?! Ruski bend t.A.T.u. koji je svetsku slavu stekao hitovima All The Things She Said Not Gonna Get Us, ali i pričom da su članice benda dve lezbejke u vezi, trebalo je da izbaci novu pesmu na Dan zaljubljenih, ali je promocija stopirana zbog svađa članica benda!
Iako su Yulia Volkova i Lena Katina nastupila na otvaranju Olimpijade u Sočiju pre nešto više od 10 dana18. februara je na njihovom Facebooku osvanulo zvanično saopštenje Lene, koja kaže da su svi promotivni nastupi otkazani jer ju je Yulia ucenjivala! „Yulia mi je dala ultimatum: odbila je da učestvuje u bilo kojim projektima grupe t.A.T.u. sa mnom ukoliko se ne povinujem njenim i zahtevima njenog tima, po pitanjima kreativnog pravca grupe. Ukoliko se ne složim, kaže da će naći drugu, crvenokosu devojku da me zapreti. Pored toga, Yulia mi je zapretila da će povući svoje veze u ruskom Kanalu 1, kako bi moj solo projekat bio prekinut. To je samo još jedan od razloga zbog koga je naša saradnja prekinuta,“ napisala je Lena uz video poruku, dodavši da joj je veoma žao što neće doći do ponovnog ujedinjenja. Sa druge strane, oglasila se i Yulia, koja je kritikovala način na koji se Lena obratila fanovima. Ona je rekla da neće biti velikog ujedninjenja, ali da će snimiti novi spot, a imaće i nekoliko zajedničkih projekata. U toku jučerašnjeg dana na internetu se pojavila pesma Love in every moment (Любовь в Каждом Мгновении) koja se brzo proširila društvenim mrežama. Da li mislite da bi će se ovom pesmom vratile u vrh pop scene?
P.Ž./Tračara

4 Responses

  1. Fenomenalne su, zauvek ce ostati legendarne!
    Pesma je super ali zao mi je sto su se rasturile, Julia je bas kucka!

  2. Ja sam mislila da samo ja njih slusam.Predobre su mi,nisam imala pojma da su tako bile popularne.Znam samo da niko od onih seljaka iz moje skole nije ni cuo za njih

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI